It's Halloween


Jag och Alva
Alva och Jag

Är hos Jenny...

och lånar datorn för tillfället eftersom de nu sitter vid matbordet och äter n¨ågot riktigt gott. Och här sitter jag hungrig och det får mig att vattnas i munnen när jag känner doften av maten och ljudet av besticken mot tallrikarna. Ensam känner jag mig också. Sitter här ensam i ett rum och de sitter där inne fyra stycken personer och pratar och skrattar.
Haha nej jag skojar bara, såklart! Mätt är jag och känner mig inte ensam allls faktiskt, de sitter ju faktiskt i rummet bredvid mig och någon trevlig musik spelas också. Nu kom jenny in med två godisar åt mig så Hejdå!

Black is my new pink

Resan till Luleå var riktigt rolig! Vi hade det jättemysigt och fick en del shoppat. På Monki träffade jag min "ridläger-kompis" Sara. Vi hann dock bara säga "Hej" innan hon skulle iväg igen.

En dag räcker ganska bra att vara där. Vi hann gå på alla affärer vi hade tänkt, äta lunch på MAX och köpa med middag till tåget.
Dessutom gick vi på Waynes Coffee (tror jag det heter) fär fanny och Evelina köpte Caffe Latte, jag varm choklad och Jenny iste. Vi bestämde för oss för att ta med oss det vi hade köpt och gå på stan och dricka det istället, eftersom jag tyckte det lät godare att gå och dricka det i sådana där pappersmuggar som de har på film. Haha!

Till middagen köpte vi varsin smörgås på Dagoberts mack bar. En kyckling macka köpte jag, den var god förutom att det var currysås i och jag tycker inte om curry...
Vi åt det på tåget och jag tycker lite synd om alla människor som fick dela vagn med oss för vi var rätt så övertrötta igår och övertrötthet betyder mycket skratt.



Det jag köpte i Luleå:

Lång, svart kofta från H&M
Vanlig, svart långärmad tröja från H&M
Svart tunika från GinaTricot
Vitt linna med tryck från GinaTricot
Svarta leggings med svarta "band". Även de från Gina.
Silver ringar + silver örhängen från Glitter
Guldring från Indiska


När jag kom hem igår och var väldigt trött och gick upp till mitt rum för att packa upp så låg det en påse på golvet med godis och en cola i. Ett kort fanns det också och när jag hade läst det förstod jag. Det var min gulliga kusin och vän Alva som hade kommit med det till mig för att jag hade namnsdag! Tack så jättemycket! det är sådana saker som gör ens dag underbar.

Kramar! <3


Dagens namn heter söndag

Imorgon bär det av! Sex går tåget och jag vet inte riktigt när jag ska stiga upp imorgon... Jag vet heller inte vad jag ska ha för kläder imorgon. Dessutom vet jag inte vad jag ska dricka imorgon på tåget eftersom jag glömde köpa en dricka på ica. Förresten, tänk om det här var igår, då skulle klockan vara närmare tio. Fast jag hade kanske skrivit det här samma tid i alla fall.


Höstlov fast vinter

Jag är sjuk. Håller på att bli i alla fall. Ont i hela halsen och snuvig har jag också börjat bli. Lagom till lovet! Men på måndag är jag frisk igen! Det måste jag ju vara! Då åker jag och mina tjejor till Luleå för att shoppa.

När det är höstlov tänker jag på en massa höstfärger som orange och gul i träden och mycket fina löv på backen. Några plusgrader och fint väder. Stickade tröjor och mysiga halsdukar.
Den beskrivningen passar inte riktigt in på Kiruna just  nu... hrm. Löven är borta för länge sedan och på marken ligger det någon centimeter snö. Minusgrader och mulet. Tjocka vinterjackor och uggs klär oss istället.





Titjing!


Musik

Kom hem för ett tag sedan från farmor som fyller år idag! Grattis! :) Hon bjöd på palt som hon alltid gör vis speciella tillfällen och det var så gott, hennes palt är de bästa, enligt mig!
Nu lyssnar jag på Muse...hmm...de brukar jag ju faktiskt inte lyssna på. Lite udda musik i min smak, men jag kände inte för att lyssna på något som jag tycker är bra just nu. Haha, det om något lät ju udda! 
Dagen har känts väldigt tråkig på något sätt men det kanske är för att det är måndag? det lät som ett ganska bra svar tycker jag.
Jag har inga bilder från idag. Det kändes ju också väldigt tråkigt,, men då känns det som ett bra tillfälle att lägga upp andra bilder!


Presenten till Fanny. "Vad är det? Ett lik? En spindel? En ny vän? Nej,
det är ju..."


"...Bettsan!" (Presenterna låg inuti henne)




Jag måste ju erkänna att det inte var den finaste bilden, men tyvärr
hade jag ingen annan.

Kram!"


Vad gör man inte när man inte har något att göra?

Jag är så sämst på att blogga! Jag har inte ens loggat in på bloggen på nu snart 2 veckor! Kan det bli sämre? Nu ska jag defenitivt skärpa mig!
Prov, prov, prov har veckan stavats, men nu är det slut på det! Ända fram till fredag... suck* Men som tur är så väntar sedan ett (förhoppningsvis) härligt höstlov! Till Luleå bär det av då med Fanny, Jenny och Evelina. Kul blir nog det! 

Just nu sitter jag vid pappas dator i Lannavaara vid köksbordet i vår stuga. Nu har jag ju äntligen tid och ork så varför inte blogga? 

Förra fredagen firade vi Fanny och det var riktigt roligt! Vi sov där också; Fanny och Jenny i soffan och jag, Emma och Evelina trändes på en madrass som egentligen inte var så trång men det lät bra att skriva det. 
Jag önskar jag kunde lägga ut bilder nu, men det får väntas till den sista dagen den här veckan eller någon av de första dagarna nästa vecka!

Kram från mig till er,    

Snö & grattis

Snöstorm ute idag och det kändes ganska bra eftersom jag inte ville springa ute på idrotten... hehe. På någon rast gick vi ut och dansade i snön (okej, inte riktigt) och fotade i den första snöstormen den här vintern. Känns ganska trist ändå att hösten är så himla kort här uppe. Jag älskar hösten men vintern är mysig den också!


Emma skrev i snön och det blev ett "HEJ!" med ett bakvänt J... xD


Förstår ni att det är såhär mycket snö redan!? (Jenny lyckades
komma med i bilden också...!!)



GRATTIS Fanny min vän som fyller 15 år idag!! Puss på dig :*



Bild från just Fannys blogg eftersom Fanny: Jag har inga bilder på dig! Jag har gått igenom ALLA bilder jag har och de som jag har på dig är suddiga eller så tittar du bort...

Kramar på er

091006

I söndags satt jag framför datorn i princip hela dagen. De enda undantagen var när jag åt då såklart och lite senare på dagen bestämde sig jag och Jenny för att gå till Ica och köpa vår efterlängtade FRIDA-tidning. Jag kände mig så vrålsnygg där jag gick i min vanliga "söndags - outfit" men som tur var så var inte så många ute just då.
Vi gick hem till Jenny för att klippa ut bilderna (Jag:Johan Palm Jenny:Robert Pattinson xD) och kan ni gissa hur glad jag blev när jag såg att ingen mindre än Johan var på postern! Förresten så var den ursnygg, så det gjorde saken bara ännu bättre!

Den här veckan finns det inget speciellt att berätta...än. Imorgon däremot tror jag nog att det finns lite mer att berätta...



Kram!

Kuddkrig!

Kom just hem från stan där klockan 13.00 på Kupoltorget hände något väldigt roligt som jag alltid kommer att minnas. Vi hade kuddkrig! Hahah xD det var så jäkla kul! Bland annat Emma var med och startade det hela. De samlade ihop en massa människor i veckan och idag kom det ca 20 personer som var med och krigade.
Vi stod uppdelade i två "klungor" på varsin sida av torget och när klockan slog ett sprang vi emot varandra och ropade : "KRIG!". Sedan stod vi där och slog på varandra i ca 3 minuter och jag kunde fasen inte andas! Jag skrattade  medans jag drog efter andan när någon slog till mig i ryggen och jag såg nästan ingenting av alla kuddar och människor som var överallt. Sedan gick vi bara däifrån och jag kände mig så lycklig! Som när jag hade galopperat uppför Galoppbacken på ridlägret, man får som en adrenalinkick.

När jag ändå var på stan passade jag på att köpa en mascara och ett vinrött nagallack för presentkortet jag fick av mina vänner när jag fyllde år.



Kramar <3

RSS 2.0