Jag är hemma!

Kom hem igår (okej i förrgår blir det väl nu) efter att ha varit i Tyskland, Tjeckien, Österrike, Italien också hela vägen hem igen till lilla Kiruna (= ca 800 mil i bilen) Har varit riktigt varmt och härligt varje dag och det är ju skönt när det inte blir så bra sommar här...

Idag träffade jag Fanny och Jenny igen! Kul!! Vi berättade våra historier och visade vad vi köpt och åt glass. Imorgon åker jag igen men kommer hem redan på söndag.

Berättar mer imorn. /Amanda

Gråtbesök på bio

Nu har jag precis äntligen sett Eclipse! Filmen var grymt bra! Bäst av alla tre iaf.


Imorgon kära läsare börjar jag och familjen vår bilresa ner till Italien!! Blir även att besöka Tyskland, Tjeckien och Österrike. Längtar!

Ses om ungefär tre veckor ♥Värme!

Äntligen har sommarvärmen kommit ända upp hit till Kiruna också!

Jobbade sista dagen igår och när jag kom hem la jag mig ute i solen ett tag och det var så varmt och inte ett enda moln på himlen, så härligt! Efter ett tag började jag fixa mig inför festivalen. Det var jätteroligt och trevligt igår och nu äntligen har Fanny också insett att Kirunafestivalen faktiskt är något, haha! Synd att hon inte kan gå med oss ikväll bara..

Idag är det varmt men det regnar... Hoppas på bättre väder till kvällen!

Skugga

Nu har jag hittat den!

Idag börjar då Kirunafestivalen! Nu känns det faktiskt kul. Kanske för att vädret för nuvarande bestämde sig för att bli hyfsat fint i helg, hoppas att det blir så, fast helst bättre! ;)
Idag orkar jag inte gå dit. Men imorn!


En wierd bild från en varm dag när jag cyklade hem från jobbet på min fina röda cykel!

...?!

VAR har min sak som man för över bilder från mobilen försvunnit?! Jag sätter handen på bordet på precis samma ställe som den alltid är på och hittar den inte. Nu ska jag leta leta leta..


RSS 2.0