Första dan på sista jobbveckan

Känns riktigt skönt att det är sista veckan sommarjobb! Till helgen är det Kirunafestivalen också, kul! Men ska jag vara ärlig så.. nej. Det känns faktiskt inte alls kul i år. Kan det kanske bero på att det tydligen ska bli regn? Troligtvis en orsak. Sen så har jag bara en känsla av att det inte kommer bli så bra helt enkelt. 
Men jag ska försöka vara optimistisk i alla fall! Hehe..

Nu ska jag äta något och sen kanske gå och sova. Hejdå! 


 

Party up

Det är nästan så att jag funderar om man kan vara så trött som jag var imorse, det var hemskt. Ville bara lägga mig i sängen igen och sova  några timmar till. Men det gick ju inte! Var tvungen att släpa mig upp och gå runt och gäspa hela dagen, hehe. Men man får tänka på pengarna så går det lite bättre.

Här kommer lite bilder från i lördags då min fina vän Jenny fyllde 16 år!


Hade på en ny kavaj från Rut m.fl. som jag köpte på Maya på rea för
279:-

En av presenterna hon fick av oss var dom här coola gröna lackklackarna!

Snattade bilden från Fannys blogg!

Grundenten

Här kommer några bilder från grundenten och skolavslutningen!


Såhär såg jag då ut på grundenten! Klänning från Nelly.






På skolavslutningen hade jag den här klänningen från GinaTricot.
Jag ser nästan helt osminkad ut på de här bilderna men det var efter
jag hade gråtit så det kan vara en orsak.


Förra veckan började jag sommarjobba. På stallet har jag fått jobb i tre veckor nu. Det är helt okej när man har något att göra iaf.
Upp tidigt imorn, så ska nog gå och sova om ett tag och hoppas att jag är någorlunda pigg på morgonen!
Godnatt♥


SOMMAR SOMMAR SOMMARLOV!

Idag fick jag sommarlov. Nu har jag gått ut grundskolan. Det känns konstigt.
Vi var iaf i aulan först och lyssnade på tal och människor som sjöng. Sen gick vi till klassrummen, fick betygen och sen var det slut. Usch vad jag grät! Jag trodde faktiskt inte att jag skulle gråta men tårarna bara kom och sedan kunde jag inte sluta! Så tråkigt att skiljas från klassen, alla andra människor och bara allt helt enkelt.

I onsdags var det grundenten! Alla finklädda nior samlades i skolan och åt middag där. Jättegod mat! Sen har alla nior i Kiruna varit och dansat. Bästa grundenten hittills sa lärarna! Det var svinkul iaf!

Jag har typ inte fotat något alls de här dagarna men de få bilder jag har fotat har jag inte fört över till datorn än så nu kommer det inga bilder därifrån. Det lär bli efter helgen!

Så därför blir det en bild på mig från förra sommaren som jag hittade nu! Hehe..
Kram kram ♥


Solglasögon

Jag älskar solglasögon! Jag vet egentligen inte varför men det är kul helt enkelt. När jag var på Gotland köpte jag ett till par till min lilla samling. Ett par pilotglasögon med guldiga bågar från H&M för 60 kronor.

Jag provade dom på affären och tyckte de passade bra. Fast då satt det fast en stor plastlapp på ena sidan och några små lappar på andra. Det tänkte ju inte jag på. Såklart. Plus att jag inte kan ha provat dom så bra för när jag kom hem och tog bort alla lapparna och provade glasögonen igen var dom alldeles för stora!

Och så var det med den saken. Nu hänger de här hemma och får bara vara en prydnadssak eller nåt i den stilen.


Ny design!

Nu äntligen har jag ändrat blogg designen. Den får se ut så här svartvit ett tag tills jag orkar ta tag i det ordentligt! Tycker ändå den här är snyggare än min förra... 
En sak som jag inte förstår är hur jag får bort den där rosa ramen runt headern. Hur gör jag det?


Klassresa - Stockholm/Gotland

Igår kom jag hem med tåget från Stockholm! Jag åkte på klassresa förra lördagen. Vi åkte till Sthlm med nattåget och därifrån till Gotland med färja. I Visby cyklade vi till Kneippbyn där vi bodde i små stugor till torsdag då vi tog färjan tillbaka till Sthlm och sedan tåget hem till Kiruna.

Det var i alla fall jätteroligt och shoppat i Visby och Stockholm har jag gjort! Här kommer några bilder på vad jag har köpt:











Klänning: Gina Tricot
Linne, shorts och strumpbyxor: H&M
Mönstrat linne: Carlings
Kofta: BikBok
Tröja: KappAhl
Skor: Din Sko

+ några småsaker.

Nu sitter jag och väntar på att Fanny och Jenny ska komma! Vi kanske ser Avatar, jag har inte sett den än... Vi får se hur vi gör!
Hejdå.

RSS 2.0