Usch. Sluta snöa. Nu.

Det snöar och regnar och är kallt och allt känns bara så deprimerande när det är så. Speciellt när det är maj.
Och nu har Fanny just hoppat på planet till Turkiet!! Jag vill också utomlands...
Jag har varit ledig idag iaf! Det var skönt. När Jenny och Evelina slutade gick jag och Jenny till Evelina också kollade vi på allt hon köpt nu när hon har varit borta.

Men för att pigga upp i det tråkiga vädret kan jag visa ett par nya skor!


Kommer från Duffy. Kostade 399:-. Köpte dom på Dojjan!

Nu verkar det ha slutat regna/snöa!! Mina ord kanske hjälpte, hehe...


Gårdagens händelse...

Igår cyklade jag och Jenny till Fanny någon gång på kvällen. När vi kom dit blev vi lite törstiga och tänkte drikcka vatten men kom på att vattnet smakar apa just nu. Så halv nio cyklade vi till Ica där vi köpte dricka och lite annat gott.
När vi sedan kom ut från affären låste Fanny och Jenny upp sina cyklar och jag började också gräva i fickan efter nyckeln. Sen började jag skratta och Fanny frågade vad det var. Jag hade glömt nyckeln hemma. Vad skulle vi göra nu?
Det slutade med att min fina lillebror kom cyklandes med nyckeln till oss och kvällen var räddad!...typ. Haha! 

Som Jenny och Fanny sa så händer det alltid något sånt här när jag är med, hehe...


Miércoles

Idag nästan  direkt efter skolan gick jag Fanny och Jenny ut och sprang. Min fina tanke om att jag skulle springa mycket nu den här våren/sommaren sprack. Som vanligt då. Haha!
När jag kom hem igen och satt ute på altanen för att kyla ner mig lite kom jag på vad skönt det hade varit att springa innan skolan. Men vem orkar? Hehe...


Jag idag.
Strumbyxor Lindex, skjorta Monki (syns inte så bra..), skinnjacka GinaTricot, halsduk H&M, torgvantar JC och Converse.
Kom på att jag skulle fota ute med självutlösaren när jag kom hem. Det gick inte så bra. Ljuset blev helt konstigt. Och mina strumpbyxor är mer oranga än de ser ut.

Djävulsrallyt premiär ikväll!

Snart smäller det! Om några timmar (20.00) i Kanal 5 startar Djävulsrallyt där bland annat Johan Palm är med idag! Tror det kommer bli bra.

Någon annan än jag som ska se?
Sunshine

Hur mår ni idag? :) Idag har det varit så fint väder och ganska så varmt så jag har varit glad! Hehe...
Idag cyklade vi till skolan första gången i vår. Det är så skönt för när man kommer till skolan så är man ju pigg! Annars när jag åker buss så kämpar jag för att hålla ögonen öppna hela vägen till skolan, haha!

Idag efter skolan lagade vi som har spanska en massa spansk mat och åt i skolan och det var gött. Sen när jag Fanny och Jenny cyklade hem märkte jag att det inte går att cykla uppför en backe och skratta samtidigt...


Bye Black. Hello Vintage Mint!

Nu har jag målat mina naglar mint gröna! Har alltid haft lite svårt med den färgen, men nu tycker jag det var coolt som nagellack. Känns lite vårigare än svart, grått och andra tråkiga färger som jag annars brukar ha på mina naglar. Köpte i torsdags på Kicks för 69 kronor.

Vad gör ni idag?

Kram! 


Det kan inte vara menat att det ska snöa i maj

1:a maj! Hur fort går inte tiden nu? Det var ju första april förra veckan..
Jag och Jenny var hos Fanny igår, vi såg inte på någon eld, kändes inte så roligt när det snöade ute... Nu har det snart snöat två dagar i sträck och det fortsätter säkert i någon dag till också. Inte kul.

Bilder från onsdags och torsdags:


(Haha! Hur har jag kunnat göra E:et åt fel håll?)
I onsdags bakade vi tårta på hk:n. Inte för att jag smakade någon annans än min och Jennys, men våran var godast. Haha! ;DI torsdags var vi på stan alla 5 (det händer inte ofta och det lär väl ta ett tag innan det händer igen) för att vi var lediga då och på fredag. Jag skulle ju spara mina pengar nu. Gissa hur det gick med det?


RSS 2.0