Min fina tofflor
Dom går mer och mer sönder för varje gång jag använder dom. Vilket är alltid. Hoppas tomten tycker jag har varit snäll i år. För jag har önskat mig nya i julklapp.

Jag har inte tid

Nu för tiden har jag aldrig jag-har-tråkigt-och-jag-har-inget-att-göra tid nå mer. Jag har fullt upp hela tiden tycker jag och har alltid ´massa saker jag måste göra. Och hur blev det så? Jo, jag började msp. Fast jag ångrar inte att jag valde det ändå. Önskar bara att det inte var så mycket att göra.

I helg ska jag försöka läsa ut min 500 sidors bok i svenskan, men som tur är så har jag inte så mycket kvar ändå!

Jag blir glad av den här bilden. Sommar älskade sommar.

Min bruna vän och jag

Sitter här på golvet i mitt rum och äter. Jag gillar att sitta på golv. Tex när jag tittar på TV så sitter jag oftast på golvet framför soffan. Vet egentligen inte varför... Har blivit lite min grej bara.Äter RisiFrutti och mommo macka. Ost på ena halvan och nutella på andra. Jag och nutella är väldigt bra vänner. Faktiskt.

Kom hem...

...kvart i ett idag och det är så skönt när man kommer hem när det ännu är ljust!! Nu är det snart helt mörkt ute... Vet, skriver mycket om mörkret och hur kallt det är men jag gillar inte när det är så bara! Älskar sommaren och det är så underbart när det är ljust dygnet runt här då.

Lyssnar på Love the way you lie part 2 nu men har inte riktigt bestämt mig för om jag gillar den än... Dåligt att det inte går att lyssna på den på spotify! Varför inte?

Ska väl fortsätta läsa i min bok till svenskan nu om jag ska hinna bli färdig. Djävulens Märke heter den, av Magnus Nordin. Lite udda bok men rätt bra ändå!
Jag förstår inte...

...hur jag ska hinna med allt jag måste göra.

Dagens tipsOm du har på en sammetsklänning: Ha inte en skjorta på! Den fastnar precis överallt på klänningen och till slut kan man knappt röra sig. PUNKT.


Fredag lördag och söndag

Okej... Får inte tillbaka så som det ska vara (kolla inlägget nedan!) men bloggar ändå och försöker se mini-bokstäverna som jag skriver. Undra om vi har ett förstoringsglas hemma...? Hade behövt det nu för allt är verkligen yttepyttelitet!! Som Nils Karlsson Pyssling, fast väldigt mycket mindre.


I alla fall! I fredags hade vi mysigt hos Rebecca, jag Jenny och Fanny. Tittade film och åt massa goda saker, pratade och skrattade!  Jenny stackarn blev sjuk och igår kändes det som att jag också skulle bli sjuk men det var nog inget för nu mår jag bra!

Idag har jag ätit farsdagstårta som vi gjorde igår! Det var gott! Också har jag åkt skidor, första gången den här vintern. Det var så kallt, mina fingrar var som isbitar och det gjorde ont i halsen och i lungorna när man andades! Men det gick väl bra ändå, det är kul att åka skidor tycker jag!


Av det som blev kvar när vi bakade tårta gjorde jag en egen liten "tårta".
Den åt jag idag innan jag åt den riktiga. Den var väldigt god!


Vad hände?

Jag vet inte vad jag råkade trycka på för knappar men nu är Internet pyttelitet!

Vampire diaries

Alltså jag är typ helt chockad! Såg just på på Vampire Diaries som alla andra torsdagar och jag tycker den är bra och sådär. Men nu! Det hände så jäkla mycket under hela avsnittet och det känns som att jag har suttit och hållit andan i en timme nu. 
Satt i soffan och sa tyst för mig själv "Nej nej nej nej nej!!" nästan hela tiden. Hade velat se hur jag såg ut när jag tittade, det hade varit kul!
Var bara tvungen att skriva av mig lite om mitt chocktillstånd, haha.


.....

Det är så jäääkla kallt ute nu så det känns som att jag ska förfrysa hela mig när jag går ute. Det är ungefär 15 minus ute och tänk... Det kommer bli kallare!!

NU försöker jag göra lite matte men det går inte så bra, fattar ingenting av det här. Känns som att det är så mycket nu och jag hinner inte med, orkar inte!
Plus att min skalle har dunkat på sen sista lektionen och huvudvärken har inte gått över än......

Haha, gnäll-inlägg men så det känns nu.


Haha.

Vitt

Det svarta kändes rätt så dystert. Det blev vitt istället, men nu undrar jag ju hur man ska få bort det rosa runtom...? Ska leta mig fram..


SWOOSH BILD


Fotograf: Fanny Kohberg
Vi på bilden: Jag (Amanda Niemi) & Jenny Tyni

Bild till "swoosh tävlingen" på lisaplace!

Gårdagens lilla resa..
Tågresan dit gick fort. Väldigt fort faktiskt! Tycker jag.


I väntan på att affärerna skulle öppna fotade vi varandra och provade sitta på dom fina rosa bänkarna! Mycket roligare att sitta på såna än vanliga ju!! Haha..Efter shopping, lunch och några timmars shopping igen så gick vi till Wayne's coffee och köpte ice tea! Gott!
 Och efter en tågresa hem där jag höll på att drunkna i mina och Fannys påsar, Jenny balanserade en flaska på huvudet, underhöll oss genom att tänka på en person och de andra skulle gissa vem man tänkte på, jag försökte mig på teckenspråk, brandalarmet på tåget gick och vi trodde vi skulle dö,  så var vi hemma i Kiruna igen!!

Hemkommen...

... från Luleå för någon timme sedan! Vi har haft det så roligt och bra och allting, som vanligt ;)
Kom hem ett par tusenlappar fattigare men mycket snygga saker rikare! Så det ska va!Nu håller mina ögon på att gå igen vilken sekund som helst... Godnatt!

RSS 2.0