Kul söndag.

Min söndag har bestått av geografi och kemi. Inte det roligaste precis. Också har jag ätit salta pengar och kolanappar. Och äter på det fortfarande.. Hehe.

Nu kollar jag reprisen av Top Model. Nu börjar det visst igen.

Snart Solsidan också förresten! :)


Bilder.

Fy faaaaaaan vad kallt det är ute!! Isande motvind hela vägen till och från bussen. Börjar frysa bara jag tittar ut och ser snön fara omkring i vinden.. 

                                                                          ***

Tänkte visa bilder från modevisningen igår när jag gick modell för JC i fina vårkläder! De hade byggt upp ett slags kors-liknande podie i stora biosalen på scenen. Blev lite nervös när dom visade hur vi skulle gå, det lät jättetjorvigt då! Och sen blev jag ännu mer nervös när jag fick reda på att jag skulle gå först av alla! Men nervositeten lade sig ganska fort ändå och det var inte alls farligt och det gick bra och det var superkul!!
Her kommer ett par bilder:








Med på bilderna är också andra modeller från JC och från andra affärer.


Försökte fota håret och sminket när jag kom hem men fick inga bra bilder såg jag nu..
Men såg ut ungefär som bilden ovan!

/Amanda :)

Hemma!

Kom hem för en timme sen ungefär från Nordeas tjejkväll. De hade en liten mini-mässa i folketshus och föreläsningar och sist var det en modeshow med några affärer! Och jag var modell för JC tillsammans med tre andra fina! Var så kul!! Väldigt proffsigt kändes det också. Kan visa mer bilder imorn, nu kan jag visa några suddiga backstage bilder!








Nu ska jag tvätta bort sminket och ta ur hårnålarna och klämmorna ur håret!
Godnatt! :)


Oj, här var man bra på att blogga

Nu sitter jag och väntar på att någon som börjar på F eller J ska ha ätit färdigt så dom kan komma hit! För en gångs skull är det inte jag som är sist, och imorse var jag också snabbt klar och färdig ett bra tag innan vi skulle på stan. Vad är det som händer här? Haha!

Jag har inte s¨å mycket mer roligt att skriva om än att det har varit -30 heeela veckan! Men idag blev jag helt chockad när jag såg att det bara var -10 när jag vaknade! Coolt.

Kollar nu på bilder från när jag hade blont hår! Det känns så konstigt att jag har haft det, känns som att jag alltid har haft brunt.




Marknadsbild


Evelina som fotat!

Marknad

Efter en vanlig fredag i skolan drog jag och några vänner upp till marknaden på stan! Trodde jag skulle frysa ihjäl för mina fingrar var som istappar, det stack i låren och tårna gjorde ont och till slut kände jag inte dom... Kul! Varför är det alltid så fruktansvärt kallt när det är marknad?
Jag lyckades iaf stappla omkring där och köpa sockar, kola och en kokosboll! Som vanligt, då. Haha!

Nu har jag suttit framför tvn i mjukiskläder, tofflor och en filt och druckit te och ätit äckligt många kolor. Känns ändå inte som att jag har tinat upp riktigt än..
Nu är det snöstorm ute så det känns extra mysigt att sitta här inne!


Tänkte låna en bild från marknaden av Evelina men hon har visst inte bloggat än så jag hittade en bild två snöänglar istället!

Smakade just en svart lakritskola och det var bland det äckligaste jag ätit... Så nu måste jag äta en till god för att smaken ska försvinna.




Necklace

Igår hade jag på mig ett nytt halsband från H&M! Ett stort, tjockt, silvrigt ett. Snyggt tycker jag, men jävligt obekvämt att ha under jackan då det kändes som att nyckelbenen skars sönder, typ.







Förresten så var det så kul och lyckat igår när vi guidade runt Uruguay människorna! Dom pratade engelska som tur var, så vi blandade engelska och lite spanska. Det känns så konstigt att vi aldrig mer kommer träffa dom igen! Lite hemskt, men ett fint minne :)

Skridskor med uruguyuaner

Det är 20 stycken elever från Uruguay här i Kiruna och ikväll skulle vi i spanska grupperna träffa dom och åka skridskor med dom. Vi kom till skolan halv sju men då fick vi veta att det tydligen var för kallt för dom att åka skridskor så då blev det inställt. Tråkigt, nu hade man ju ställt in sig på att åka skridskor och säga några små enstaka ord på spanska.
Vi tillbringade istället någon timme i skolan med att förbereda oss för imorn då vi i grupper ska guida runt dom på skolan. Och prata spanska. Kommer nog vara väldigt nervöst imorn och alllt man kommer få ur sig kommer vara typ " Hola! Me llamo Amanda."

Men det blir kul att prova på att prata spanska med såna som pratar spanska iaf.
Adiós!

Sjuk

Har haft lite småont i halsen i några dagar nu, men idag på fysiken smällde det bara till också blev både jag och Evelina mycket mer sjuka än vi hade varit för ett tag sen! Stört. Ont i halsen, täppt i näsan, konstig i ögonen och känner mig bara allmänt sjuk nu.

Nu över till en konstig sak.

Förut har jag kunnat äta citron och andra saker som ska vara supersura utan att tycka att det knappt är surt. Jag kan nästan inte äta cotron nå mer, det är ju så surt!
Jag tycker typ att all mat är alldeles för salt nu också, och det har aldrig varit något problem förut. Har älskat allt som är salt.
Och nu äter jag honungsmelon och måste trycka i mig dom 3 halvstora bitarna för att det smakar för mycket!

Jag har något fel.


RSS 2.0