Superfrukost!


Det här var min frukost idag! Älskar när man hinner göra mycket och god frukost och kan äta lääänge, speciellt framför tvn!
Nu sitter jag och halvtittar på repriser från Idol på tv medan jag fixar lite andra saker.

Fick förresten en fråga från nån anonym var min stickade blåa tröja kommer ifrån, hade på den HÄR, och den kommer från GinaTricot! :)

Mörkret i min lampa

Har så otroligt tråkigt idag. Förstår inte hur tiden kunde gå så sakta just nu. Senare är det True Blood iaf, great!!
Idag. Ett par svarta ankelboots till det där istället för conversen hade
ju inte suttit fel... Och på sista bilden ser man mitt egengjorda berg-
kristall halsband som jag har glömt visa! Tycker dock den ser finare
ut irl!

Turn the tide

När jag kom hem kollade jag på termometern som var i solen och den stod på 27 grader! Åh, längtar tillbaka till början av sommaren när det var så varmt när den var i skuggan... Aaahhhh vad härligt!! Fick plötsligt återfall av sommaren.Körde på en väldigt bekväm outfit idag. Sånt här man ska gå runt i
när man knappt kommer upp på morgonen....

Höstfeeling

Igår var jag ute och sprang/gick i höstvädret på lövtäckta gångstigar och regnblött gräs. Fattades bara att jag skulle ha på mig en stor stickad tröja, en fet halsduk och kängor så hade höstkänslan varit perfekt! Haha. Älskar hösten, det är så fint och mysigt.


Kan ju låtsas att det såg ut här iaf..


Grymt lyckad klassfest igår förresten!!


DIESEL

Ska hoppa upp på cykeln snart och cykla till skolan för att ha en enda lektion... Onödigt men jaja.jag igår i min diesel tshirt.

måndagsmys
Var hos Frida, kollade Idol, drack te, åt fika. Mysmåndag helt enkelt.
Lovar det var mysigare än det ser ut! Haha

Segodag

En sån där segodag som man bara sitter inne i mjukiskläder och kollar meningslösa grejer på datorn istället för att göra något roligare. Fast Fanny Emilia och kanske jenny kommer hit om ett tag så då blir det väl rologare.

Igår var gick vi på marknaden efter skolan och tittade runt. Samma saker som varje år. Skulle köpa en mössa men kom på idag att jag glömde göra det. Gick omkring på stan ett tag också och kollade i butiker och självklart så råkade jag ju bara köpa lite saker...!! Usch, måste sluta.


Köpte den här stickade koftan på hm som jag tänkt beställa jättelänge
men nu så hittade jag den igår!


Snyggaste tshirten på jc, diesel. Också köpte jag en ny svart halsduk,
min gamla har blivit så ful.


Första september

Första september idag. Höst på riktigt. Blir mörkare och mörkare. Kallare och kallare. Snart kommer väl snön. Råkade bli ett deprimerande inlägg. Godnatt.

RSS 2.0