STHLM

Ojoj vad fort en vecka gick då! För en vecka sen åkte jag tåg med klassen till Stockholm. Flög hem på tordag efter två dagar som bland annat innehöll tekniska museet, riksdagen, en hel del shopping och middagar på jensens.
Här är då två bilder på min militärjacka förresten. Har suttit och kollat
fundersamt på bilden över och förstår som inte riktigt vad jag gör med
hela min kropp... Ser bara allmänt mysko ut, men men..TITANIC

varit på Titanic 3D och gråtit som bara den med några vänner. Åh den är så fruktansvärt fin och hemsk och sorglig och bara panik och han är så jävla snygg. Bara tre ord kan beskriva den bäst:

Världens. Bästa. Film.


Jag och Fanny på nån annan 3D film.

HELG

Sitter och skriver lite samhälls nu innan Vampire Diaries! Sov nyss två timmar och känner mig som en ny människa!! Kändes som första gången jag sov riktigt bra på flera veckor, och trycket och värken jag har haft i huvudet hela veckan försvann också! Så skönt.

Idag ska jag jobba natt första gången, från halv tolv till typ fem, sex. Så ska försöka sova nån timme till innan det. och imorn ska jag gå på bio och gråta.
Bara en bild
Eller treTake care
Det är inte ofta man får se Amanda utan något svart eller grått på sig. Faktiskt.

Military


Militär inspirerade kläder är ju så sjukligt snyggt tycker jag! Såå, gissa vad jag råkade få med mig hem idag när jag var en snabb sväng på stan? (Jag vet, råkar bara köpa massa saker nu på senaste tiden..)
Det ni! Tänker inte visa riktigt än, men här är en liten sneek-peek iaf! Kan säkert gissa er till vad det är också.


Ormskinn
Tycker det mönstret är så jäkla snyggt just nu!! Ovan är mina senaste inköp, allt från H&M. Provade ett par byxor i samma tyg som blusen, såå fina men köpte inte. Ångrar mig lite nästan, men dom verkar vara slut nu i stan så det var väl inte menat att jag skulle ha dom då! Kanske lika bra ändå

Påsklov

Har tillbringat lovet i Lannavaara med massa släkt, skoter, grillning, tonvis med mat och godis, och bara tagit det lugnt! Skönt att bara komma iväg ibland och släppa allt!
Och japp, kan fortfarande inte visa några bilder eftersom min mobil vägrar samarbeta.


Gammalgammal

The sun goes down, the stars come outI mjukiskläder, yllesockar och solglasögon trotsade jag de tre minusgraderna idag. Släpade ut en korgstol på altanen och satt invirad i filtar, musik i öronen och läste ELLE i vår solen. Var rätt så härligt. Fast max i typ en halvtimme, sen frös man ihjäl.

RSS 2.0