Dagens


Jeans: H&M
Linne:GinaTricot
Kofta:BikBok
Halsband:JC (en av preaenterna av tjejerna)

Kramar

Sista augusti

Nu har det inte blivit något inlägg på länge, men jag har helt enkelt inte haft tid.

Fredag
Jag hade mitt birthday party. Fanny, Jenny, Emma och Evelina var närvarande. Eftersom jag har varit ensam i helg så sov dem över. Vi hade jättemysigt och TACK för alla fina presenter!
Jag hade verkligen inga fina bilder från min kamera, så bilderna har jag tagit från Fannys blogg, http://fannykohberg.blogg.se/ (jag har inte lärt mig hur man gör en länk ännu...)


Jag, Fanny & Emma.


Jenny, Emma, Jag & Evelina.


Mina numrerade paket + 2 till :)





Lördag
Alva sov över hos mig och vi lagade mat och hade det väldigt mysigt och gott var det också!


Tacoburgare på rostatbröd serverad med tacosås, avokadoröra, nachochips och sallad!


Efterrätt: pannacotta med bärsås och hallon!

Söndag
Jenny och Fanny hjälpte mig med SO:n och sedan åkte vi till Evelinan. Vi gick på ICA och köpte paprika och dipp, det är så gott!



Idag, måndag
Skola igen, inte så mycket att berätta...






27:e

Igår cyklade vi men klassen till Rakkuri, en 1,1 mil lång sträcka enkel väg. Där gjorde vi en massa testar på en bäck som vi sedan ska göra ett stort arbete om.
Idag var första dagen som vi gick efter schemat. Det är nu allvaret börjar...  
Imorgon i alla fall har vi sovmorgon till 09.20, eftersom Elevensval 1 utgår. Skönt att sova lite längre i alla fall!

Nu ska jag läsa Twilight, godnatt!

25 augusti

Andra dagen i skolan idag. Vi såg på någon film om en föreläsning om blodsocker i 90 minuter, det säger väl sig självt... Sedan gjorde vi en mattediagnos och en engelskdiagnos. Lunch, och sedan bar det upp på stan med Emma, Fanny, Jenny och Evelina. Gick mest runt i affärer och kollade.



Johan Palms sommarturné är över. Tråkigt, fast ändå blir jag glad, för det känns som att jag kommer få se honom snart igen! Jag hoppas verkligen att jag har rätt!



Bilden blev väldigt bred...  Den är i alla fall från Johans blogg,  http://blogg.aftonbladet.se/johanpalm . Där finns bilder från hela turnén. Så nu förstår jag varför de vände sig med ryggarna mot publiken efter spelningen...

090824

Första dagen i nian idag. Två nya i vår klass. Fick schemat och några andra papper.
Vi slutade till lunch, så istället för att äta köttbullar och makaroner, som serverades som lunch idag, cyklade jag, Fanny, Jenny och Evelina och åt hamburgare eller stripsmeny. Gott var det!
Sedan åkte jag hem och sov ett tag innan Fanny och Jenny kom förbi. Fanny fixade till min bloggdesign, men den där rosa randen runt headern lyckades vi inte få bort... Den får vara kvar tills vidare!



Kramar <3

Design

Som ni kanske ser så ahr äntligen tagit mig tid att göra en ny design till bloggen. Men det behövs lite finputsning här och där, då det är första gången jag har lyckats göra en header... Blev inte riktigt nöjd, men det får duga tills jag hinner göra en ny!
Nu ska jag prova kläder till imorgon och försöka somna i tid, vilket jag förmodligen inte kommer göra. 



                                     

Sista dagen

Kvällen igår bestod mesta dels av Master Mind och Ben and Jerrys med Fanny. Lite senare kom Jenny springandes till mig och vi gjorde nog inte så mycket... Kollade lite på datorn och så.  När de senare åkte hem vid halv tolv kollade jag film med lillebror och gick sedan och sov vid två. Jag vet, inte bra då det är skola imorgon!
Visst är det kul att få träffa allt folk igen, men jag vill verkligen inte börja. Dels för att det är sista året innan gymnasiet, dels för att det här sommarlovet har varit alldeles för kort och också för att det känns som att det är först nu som jag har hunnit umgås med mina vänner. Men vännerna försvinner ju inte för att skolan börjar! Men man hinner inte umgås lika mycket som när man är ledig förstås...




Chokladglass med kolasås, marshmallows och chokladfiskar! Gött!


/Amanda


Insekter

Befinner mig just nu i mitt rum som för tillfället kyryllar av myggor, knott, flugor och även en stor, orange fjäril. Usch! Jag hade bara fönstret öppet som jag alltid brukar ha på sommaren och plötsligt så var de otäcka krypen i mitt rum! Vi vet inte hur vi ska få ut dem så i natt får jag sova i bäddsoffan i lillebrors rum så får vi se hur vi löser det imorgon.
Nu ska jag fort ut härifrån! Tycker det är ganska så äckligt...

Godnatt!

Något tråkigt och något roligare

Just nu spelar Johan Palm på Grönan! Varför är jag inte där?


Där på scenen står han nu...



Över till något roligare!
Här är två klipp som jag och Jenny gapskrattade till idag! Så roliga, och Johan måste vara den roligaste människan på jorden.






 / Amanda

Hemmaaa

Jajamänsan, nu är jag hemma i kalla Kiruna igen. Jag vill flytta till Stockholm!! Inte än kanske men efetr gymnasiet... Plus att jag vill vara där på Gröna Lund 20.00 i morgon! Orkar inte ens skriva varför, ni kan nog gissa er till det i alla fall...


Den fina bilden jag fick som föreställer Johan har jag nu också köpt som
affisch på Grönan! (Det är inte affischen ni ser på bilden, bild på den
kommer när den är uppe på väggen!)


Som ni ser så var inte vädret det bästa igår. Det regnade och blåste men
det var såklart jättekul ändå!


Kvasten, en av min och brors favortier. Längst fram sitter vi...


Jag i gamlastan. Sjalen, väskan och jeansen är nyinköpta!


Adiós!

Stockholm.

Jag befinner mig i huvudstaden och dagen har nästan bara bestått av shopping. Mycket kläder blev det och även en väska. Kan inte lägga in bilder nu, får bli när jag kommer hem.
En rolig sak som hände på stan idag...  Det står ju en massa människor som delar ut papper, reklam, broschyrer och grejer. Idag när en person sträckte fram ett färgglatt papper sa jag bara "Nej." och gick vidare, men just när jag gick förbi han såg jag i ögonvrån vad det stod på pappret. Jag stannade upp och gick tillbaka och kollade om jag hade sett rätt. Ja, det hade jag. Det var en "målad" bild av Johan Palm och under stod det Johan Palm, det var alltså det jag såg. Jag tog en sådan, självklart! Den var faktiskt riktigt snygg! (Oj, jag glömde bort! Det finns inga bilder som inte är snygga på JP!) Den får ni också troligtvis se på torsdag.
Får se om jag hinner med något inlägg imorgon också, annars blir det en annan dag....

Kramar Amanda

SvartVitt

Halv sju sätter jag mig i en bil med familjen som kör till Kiruna flygplats, för att sedan, halv åtta,  kliva på flyget till Stockholm. Där ska vi vara till på onsdag. Det blir shopping i alla fall på måndag, och tisdag får vi se, Gröna Lund kanske?
Den här veckan har tillbringats med mina kära vänner Fanny, Jenny och Evelina. Vakat har vi ju gjort som jag har skrivit i förra inlägget. Vi var uppe till halv sex ungefär! Jättemysigt! Igår spelade vi bland annat cirkus. Jag och Evelina mot Jenny och Fanny. Gissa vilka som vann med en poäng?

Bilderna som följer är från veckan.











Kan hända att det bilr någont inlägg från Stockholm, men det är inte säkert.

Kram Amanda


Svar: Evelinan och Amandan såklart! :)


090813

De senaste dagarna har jag umgåtts med Fanny och Jenny, men igår kom Evelina hem, så vi åkte dit på kvällen utan att hon visste om någonting. Så denna dag har jag varit hos Jenny, Evelina och Fanny. Handlat har vi också gjort på ICA. Ska nämligen vaka ikväll, eller inatt kanske jag ska skriva. Jag är redan trött så jag vet inte hur jag ska kunna vara vaken..... Men med CocaCola, godis, chokladpudding, varma mackor och tredje, fjärde och femte Harry Potter filmerna så ska det nog gå bra!
Har förresten lärt mig hur man sätter in youtube klipp utan bild nu, så varför inte fira det med att lyssna på Antidote med Johan Palm live?



Imorgon eller på lördag lär det komma bilder från våran vaka, så håll ut utkik!

Kramar Amanda <3

Hemma.

Kom hem för någon timme sedan och loggade in på datorn och kollade min blogg. Det är verkligen jättekul att se att man har fått fler kommentarer än vanligt! Hoppas ni fortsätter titta in här då och då. Jag försöker själv att läsa så många bloggar som möjligt och kommentera.
Min design hoppas jag kunna fixa till snarast möjligt med hjälp av någon vän... Jag har försökt, men utan framgång! Haha, jag är inte så bra på sådant.
Imorgon och veckan framåt tror jag nog kommer bli mycket roligare än den här veckan som nu lider mot sitt slut... Fanny och Jenny är hemma! Och på söndag, tror jag, åker jag med resten av familjen till Stockholm och är där i tre dagar ungefär för att bland annat shoppa. Kul blir det!
Tänkte lägga in en fin bild från Lannis, men utan USB kabel så går det inte så bra...

/ Amanda

Regn?

Nyss var det typ 25 grader och sol här, nu öser regnet ner!  Hur kunde vädret ändra så fort? Måste stänga förnstret nu, det har blivit alldeles blött på fönsterbrädan...

13.51

Dålig uppdatering, jag vet, men jag har som inte riktigt haft något att skriva om. Jenny och Fanny har varit i Fannys stuga, Evelina är nog i hennes stuga, och Emma... Ja Emma var är du? Känns som att jag inte har haft någon kontakt med dig på hela sommarn. Fast det har jag ju i för sig... Okej nu vet jag inte riktigt vad jag skriver, har inget viktigt att skriva nu heller :)
Har blívit medlem i facebook för någon dag sedan, har nog inte lärt mig allt ännu, men det kommer!

Förresten så har det varit väldigt bra väder här i Kiruna de senaste dagarna, så jag har solat på vår altan.

Nu kom jag på varför jag skulle skriva det här inlägget!
Robert Patinson har blivit framröstad till världens sexigaste man! Vet inte vad jag ska tycka om det... Aja, Jenny är nog glad nu i alla fall! 

                                 

Kram Amanda


Happy birthday.

Igår var det min femtonde födelsedag (3/8). Fick presenter, mest pengar blev det och det är ju hur bra som helst! Misstänker att allt kommer läggas ner på kläder... Jag bakade tårta också, en väldigt enkel men god en. Jag gjorde en dubbel kladdkaka med grädde, hallon och riven blockchoklad på. Gott! Firades på morgonen av familj och sedan på kvällen kom bland annat farmor och moster och åt tårta.
Tänkte visa några saker som jag har fått.


Man ser inte riktigt vad allting är men det är i alla fall en mobil(Sony Ericsson Cyber Shot, tror  jag den heter), ett linne, Johan Palm tygpåse, trasiga leggings från Nelly.com, flätat skärp i guld, armband från Diddi.


Det som är kvar av tårtan...



/Amanda

RSS 2.0