Ett försök till ett godnatt

Har kollat på några avsnitt gossip girl med Jenny ikväll. Som vanligt, hehe. Men det är så bra!
Idag har jag haft en nyttighets-dag. Inte ätit nå kakor, godis, choklad och sånt där. Har till och med ätit en apelsin! Jag känner mig duktig som lyckades hålla mig! Har borstat tänderna för säkerhets skull, så att jag inte råkar äta av chokladen som står 2 meter bort från mig... 

Ska upp tidigt imorn och åka till mommo och moffa. Ska fira guld bröllop och nyårsafton samtidigt med släkt. Hade så gärna velat vara här i stan med några vänner på nyårsafton, men det blir mysigt det här också!
Hade väl tänkt försöka sova nu, men det är nog inte ens någon idé att försöka än så tänkte kanske se på någon film. Men godnatt ändå!





Lite jullov från...

...bloggen har jag nog också tagit.

Kom hem från Jenny för ett tag sen. Igårkväll spelade vi spel, åt, åt, skrattade, pratade och bara var. Allihopa. Sen på morgonen när vi la oss på några madrasser i vardagsrummet och skulle sova några timmar bestämde Fanny sig för att sjunga vaggvisor för oss. Det var fint. Jag tror jag kanske somnade av det också!
Till frukost åt vi varma mackor, om någon ville veta, det är så gott!!








Det här var då inte bilderna från igår/idag utan några från...förrförra helgen? Då spelade vi också spel, det är kul! :)

GOD JUL!


Jag höll på att bli blind

Jag skulle ta bort mitt nagellack och hade satt medel på en bomullstuss och när bomullstussen var sähääär nära mitt öga kom jag på att det inte var mascara jag skulle ta bort utan nagellack... Smart! Tänk om jag hade börjat ta bort smink runt ögonen? Hade jag blivit blind då?!
Nu är nagellacket borta iaf och jag hade tänkt måla guldigt. Men jag tror det är lite gammalt för jag får inte upp korken, den verkar ha torkat fast på något sätt. Jag kan inte ha guldiga naglar alltså. Så ska jag måla rött nu istället? Eller kanske snövitt?


Bild från...Fannys blogg? Från förra helgen iaf när vi hade minijulafton. Ska visa mer bilder senare!

God morgon god morgon!

Idag är jag ledig och ska åka upp på stan snart! Nu äter jag frukost och tittar på ett gammalt avsnitt av top model. :)

Jag dricker te från min nya, stora, fina kopp/mugg som jag fick i julklapp av min kusin igår!


Syns det på bild hur stor koppen verkligen är?


Den är så stor att man nästan kan trycka ner hela ansiktet i den!

Nu ska jag skynda mig så jag hinner med bussen...
Adiós!

BRUNT

I flera år har jag velat ha en fin brun färg på mitt hår. Men det har ju som aldrig blivit av. Det är inte så att jag inte har trott att jag inte passar i det, för det har jag nog alltid trott. Utan det är för att jag är är ju blond och har alltid varit det, och ska jag helt plötsligt bli brunett?! Det kändes så konstigt bara. Lite svårt att förklara kanske.
Och min rädsla har också varit att tänk om jag inte får tillbaka mitt blonda hår igen när jag vill ha tillbaka det? För jag vet att jag kommer vilja ha tillbaka det!

Men gissa vad jag gjorde igår? Jag färgade brunt!! Eller nej tonade, jag vågade inte färga. Men nu vill jag färga det, i en lite finare och mer brunare färg!




Handbojor

Jag vet faktiskt inte om det heter handbojor, heter de det? Vad det än heter så har jag i alla fall haft små silvriga såna i öronen idag!




Jag gillar dom! Från jc.

Mondays

Vad jag än tar på mig på måndagar så blir det bara fel. Allt känns fel på måndagar! Allt ser fel ut på måndagar, fast det är nog förhoppningsvis bara jag som ser det.
Måndagar i skolan är ändå en av de bästa dagarna. Inte så speciellt jobbiga lektioner, jag har hål och jag hinner hem med tre bussen!
Sen så är det ju Top Model klockan åtta också! Och hur bra är inte det?

Så man kan ju som säga att jag hatgillar måndagar!


RED LEGS



Som jag har skrivit tidigare så älskar jag färgade strumpbyxor. Dom här röda som jag haft på mig idag är en ny favorit!

RSS 2.0