För ett år sedan

För ett år sedan grät tjejer för samma sak
För ett år sedan låg tjejer på golvet och skrek i samma lokal
För ett år sedan svimmade tjejer på grund av samma sorg
För ett år sedan fick tjejer bäras ut av sjukårdare för att de svimmat av samma förtvivlan
För ett år sedan åkte Johan Palm ur ur Idol 2008

Så här gick det till:


Kollade ni i slutet? Vid ungefär 4.40? Gör det annars!!

Kramkram
(Grattis Ulrik! :))

Han...

...spelar nu i Linköping. Jag är inte där men jag vill vara där mer än något annat just nu. Men jag ska se honom igen. En gång är inte nog. I sommar ser jag honom igen, det ska jag göra.


I won't remind you

Nu har jag inte bloggat på ett bra tag och jag har egentligen ingen bra ursäkt för det. Har inte haft så mycket att blogga om.

För några dagar sedan så började min dator krångla. Jag måste ladda den hela tiden men den blir aldrig fulladdad. Direkt jag tar bort sladden så stängs den av. Sen en dag så dog den bara helt plötsligt ¨fast jag hade laddaren i. Då blev jag lite rädd att allt bara skulle krascha om jag satte på den igen, så jag har undvikit det den här veckan.

                                                         

Den gär boken läser jag i skolan just nu. Lite udda men ganska rolig att läsa. En ramsa från boken som jag går och tänker på:

Ett i eld, två i blod. Tre i storm, fyra i flod. Fem i vrede, sex förakt. Fruktan är sju och åtta ondskans makt.
Nio är sorgen, tio smärtan som kommer sen. Elva är döden, tolv liv igen.
Tretton steg till Mörkermannens dörr. Ingenting blit mer som förr.

Johan svarar på frågor...

...och visar hur han fixar sitt hår. Alltså fy fan vad jag skratta!"Misshandla håret!"
Hehe...

Kram kram!

Allting handlar om relativitet

Kvart över ett slutade vi idag och då drog 4 femtedelar av vårat lilla gäng upp på sta'n för att köpa biljetter till New Moon. Väl där blev vi besvikna och satte oss ner och var deprimerade ett tag. Filmen kommer inte till Kiruna förrän den 11 december!! Men ja, vi borde väl inte vara förvånade. . .

Våran depression varade inte särskilt länge. Efter ca 10 minuter begav vi oss till Godis Gruvan för att köpa godis som kunde mätta min hunger någorlunda.
Emma smsade att hon hade slutat tidigare och frågade om vi ville gå och fika. Självklart ville vi det! Safari nästa där vi i princip har blivit stamkunder den senaste tiden. Haha.


Someone new

Tilda Karlsson ville att jag skulle skriva ett inlägg idag och att jag skulle skriva att hon ville det också, så självklart gör jag det! Hon har också en blogg men jag vet inte vad den heter....

New Moon premiär på fredag!! Längtar, längtar, längtar... Vi måste åka upp på stan och köpa biljetter snart innan de tar slut.


Det här åt jag till middag idag. Gott som bara den!


Den lilla staden

Har kommit hem från stan för ett tag sedan där jag, Evelinan och Jenny gick och kollade vad affärerna hade att erbjuda. Inget köpt förutom godis och fika.

Igår "jobbade" jag min sista dag på KICKS. Det var lite tråkigt måste jag säga. Jag hade som precis kommit in i allting och börjat känna personalen. Det är så härligt att komma in dit på morgonen och möta alla glada människor (personalen alltså). Kunderna är också så glada när de kommer dit eftersom vi kirunabor är glada över att kicks finns här. Det är så roligt att gå in dit och drömma sig iväg vid Makeup store produkterna och önska att man har allting (haha xD), nej så är det inte riktigt. Egentligen är vi nog glada bara det kommer någon ny affär hit. Kicks är ju ganska ny här då, ett år ar den funnits ungefär, tror jag nog.

Jag fick några saker igår också som tack för att jag hade praoat där och för att jag har varit så duktig.


Det här är vad jag fick:

LACOSTE väska
Sminkväska från IsaDora
Någon slags "väskdekoration" från HUGO BOSS
Showergel från DKNY
Mineralögonskuggor från IsaDora
Parfymprover från Lacoste, hugo boss, bruno banani och pretty.

Inte illa va?


Det här fikade jag idag!

Puss och kram

Solen kikade fram idag

Andra dagen av praoen idag på KICKS. Det är rätt så kul fast ganska långtråkigt... Jag gör mest samma sak hela tiden. Ont som helvete i fötterna har jag också; går i mina kilklackar hela dagarna och jag sitter aldrig ner förutom när jag äter lunch. Jaja, tur att det bara är en vecka iaf!


En underbar morgon. Synd att solen bara är framme från 08.00-15.00... Inte exakt då men ungefär.

Puss på er!

Decode

Mjukiskläder är på, håret fast i flätor och mätt på våfflor med glas och sylt. Det beskriver mig ganska bra just nu.

Jag har barit så sjukt trött idag i skolan. Jag var rätt så pigg imorse men sedan var vi på en musikal på Hjampis och efter det blev jag så trött så jag höll på att somna, sedan kom övertröttheten och skratten och sedan tröttheten igen. När jag kom hem har jag i princip bara sett på tv och nu ska jag inte göra något speciellt alls och det känns väldigt skönt!


Varför kan jag inte få mat att se så gott ut som det är? Svar: Jag är
en dålig fotograf!

Kramar

Pssst! Jag har ingen skolan imorgon.


Sitter i...

datasalen i skolan. Sista dagen den här veckan och hit kommer jag inte tillbaka förrän om två veckor. Nästa vecka har vi då prao, KICKS blir det för mig! Kul, hoppas ´jag. Nu ska jag göra något annat, hej så länge!Nu har jag...

...just sett Grey's Anatomy och ska försöka gå och lägga mig i tid för en gångs skull. Så jag är förhoppningsvis inte så jättetrött imorgon. Godnatten!

Någon augusti i Lannavaara...


Besöksgruvan...?

Idag har klassen varit i LKAB i besöksgruvan (alltså heter det så?) och kollat runt lite och blivit guidade genom historien. Jag undrar hur många gånger jag har varit där egentligen? Tre kanske?

Det är lite läskigt när man åker ner i mörkret, ner i underjorden med buss. Men när man är ett par hundra meter under så finns det ju lampor, tur det! Vi fick varsin gul hjälm och sedan började rundturen.
 Man brukar få se en film där också men just idag var det något fel på filmen så vi fick ett papper med en massa frågor istället! Vi delade in oss i grupper och gick sdan omkring på ett område där det hängde massa information om gruvan och letade svaren.
Fika fick vi också! Varm O´boy drack nästan alla och även någon kaka slank in i de flesta munnar.
Efter ungefär två timmar åkte vi upp till markplan och ljuset oxh tillbaka till skolan.

Jag försökte fota, men det blev väldigt dåligt...


Den här bilden är nog snäppet bättre:
Puss och kram och hejdå!


RSS 2.0