Rubriken står på engelska

Idag matchade jag och Emma väldigt mycket! Lila och grönblått på kläderna och röda fejkconverse. Förresten så måste jag snart köpa nya converse. Mina finfina gråa är har ju gått sönder för ett tag sedan... :(


Jag lovar att det var inte meningen att vi skulle matcha så här! Men rätt coolt va?

Kramar! <3


M is for Music

Idag när jag kom till skolan och gick upp så kändes det lite kallare än vanligt i korridoren. När första lektionen började och vi klev in i klassrummet blev det iskallt. Fönstrena hade blåst upp eller nåt sånt under helgen då det har blåst som helvete! Så några klassrum gick det knappt att vara i då det var ca 10 grader där inne!

Halv elva fick vi gå hem och nu sitter jag i soffan med datorn medans jag tittar på MTV. Hur skulle man kunna leva utan musik?

Nu hade jag nog behövt hämta laddaren till datorn innan den dör... Här kommer en bild över Bangkok!Haha, Kram!

Metallic

Idag började vårterminen och även den sista terminen i grundskolan.
Så här många ringar hade jag på mig idag! Dock inte på samma finger plus att Jenny bidrog med två eller tre.
Skywalker

Nu har jag 6 dagar i rad sett på Star Wars för första gången! Alla "delar" har vistats på fyran, men jag har alltid missat minst en halvtimme av alla filmerna förrutom första så jag har inte riktigt "sett" alla.
I början av första filmen tyckte jag inte alls om den, men efter ett tag var de väldigt bra!
Det jag stör mig på är att de tre första filmerna är nyare än de sista filmerna. Jag vet varför men stör mig ändå på det.

Nu är frågan: Är Star Wars bättre än Sagan om ringen? Kan inte bestämma mig...


Femte januari 2010

Tänk att redan fem dagar har gått av det nya året! Fort går det då tycker jag.

Jag är spyless på min design och ska förhoppningsvis snart fixa en ny. Men det känns inte som att jag har några bilder som jag vill ha... Jag har i för sig rätt så mycket fina bilder så jag ska nog kunna lyckas skrapa ihop några stycken! Usch, det där lät äckligt.

Nu känner jag att jag är less på julen och vill bara ha bort alla julsaker. Det känns som att det har varit jul hur länge som helst! Längtar till våren och sommaren...


Den lilla resan vi gjorde till Luleå i höstas känns som evigheter sedan. Nu ska vi göra om den! Till våren eller något sånt åker vi. Bild från Evelinas blogg.

Kram!


Gott nytt år!

Nytt år, 2010. 2009 har varit det bästa året hittills! Hoppas det här året blir ännu bättre!


Haha, min fina paint-bild. ;D


RSS 2.0