Sista augusti?!

Hur snabbt har inte den här månaden gått? Var ju alldeles nyss första augusti ju. Det känns inge bra. Nu börjar det gå mot mörka, kalla, snöiga och tråkiga dagar. Hoppas inte snön kommer så tidigt i år!! Men det kommer den väl säkert göra iaf, hur mycket jag än bönar och ber.

Ja, vad ska jag skriva mer? Har varit i skolan då som vanligt idag. Har börjat köra efter schemat och jobba på några lektioner nu... Känns jobbigt. Jag har som inte riktigt tänkt på att vi ska komma in i det riktigt än och som mer bara tänkt att vi ska få lite mer böcker och gå igenom vad vi ska göra några lektioner till och sådär. Men så är det ju såklart inte! Haha.

Har brist på bilder. (Amanda du måste börja fota mer!!) Så här kommer Jenny och Evelina på höga stolar och en väldigt suddig Amanda som Jenny fotat.

Hejdå.




Söndag

Jag är nästan helt chockad över att det var i måndags vi började på Hjampis!! Känns som minst två veckor sedan. Kan vara för att vi har varit i Abisko onsdag-torsdag som veckan känts så lång.

I Abisko var det väl helt okej kul. Vi lekte en massa lekar, var på ett muséum, en föreläsning på engelska, åt mat och sov i tält.




Två bilder därifrån på Evelina och Jenny. Fotade knappt någonting alls.


I fredags slutade vi halv elva så jag, F, J och E gick upp på stan och åt lunch på Safari och sen gick vi och kollade lite i affärer. 
Både i fredags kväll och igår var jag och Fanny hos Evelina. Kul!
Jenny stackarn är sjuk. 

Nu så är det söndag och jag har varit och sprungit och bakat hallon och chokladpaj som blev väldigt god! Och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra...

Abisko imorgon

Imorn klockan åtta åker vi (msp1) till Abisko med klassen. Ska vara där över natten och sova i tält. Känns vääldigt jobbigt just nu! Men vem vet, det kanske blir kul.
Har nog packat allt som jag kan packa nu tror jag nog.
Är så trött så jag vill bara gå och lägga mig nu och mitt huvud har dunkat på sen jag kom hem... Kul!

Godnatt!


Hittade en bild av mig och Jenny från i våras i arkivet!





23 augusti

Idag är sommarlovet slut. Idag börjar skolan. Usch.



Ska springa till bussen om ett tag...
/Amanda


Helgen innan sommarlovets slut

I Fredags var mina fina tjejer här och firade min födelsedag! Tack för att ni är så underbara!
Jenny har bott hos mig i helg också när jag har varit ensam, och (som du skrev Jenny) så känns det bara som att vi har tittat på film och ätit godis hela helgen men det kul!

Har bara fotat med min mobil så det blir ju sådär jättefina bilder då.. Så jag har snott några bilder från Fannys blogg också! Hehe.














Fick dom här supersnygga byxorna/jeansleggingsen och ett presentkort på Kicks! Plus lite annat smått och gott ;)


Roots







De perfekta höst/vinter skorna i mina ögon! Ville ha något slags kängor som inte var för stora och klumpiga och inte heller för smala. Men dom här var någonstans mittemellan och är perfekt höga också. Även riktigt snyggt att ha till shorts på sommaren!
Märket är "ROOTS" och jag köpte skorna inne på Eurosko för 995 kronor!

16 år

Hela 16 år fyller jag idag! Ska äta tårta vid sextiden med med några släktingar och familjen och så får vi se om Fanny och Jenny kanske också skulle kika förbi en sväng.

Kram på er! ♥




Jag idag. Playsuiten är köpt i Italien!


Hjälp mig att vinna!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


RSS 2.0