BergskristallDen här köpte jag idag för 50:- på Kristallen eller Kunskapenshus eller vad det nu heter här i Lannavaara! Vad ska jag göra med den då? Ni får se resultatet när jag har kommit hem och har fixat det jag nu ska göra, hehe :)

midsommardagenGlad midsommar igår!

Sommar jag älskar dig

Några bilder från dom senaste dagarna som har har varit helt underbara och hur varma som helst. Har hunnit med så mycket. När jag kollar på bilderna känns vissa saker som om det var minst en vecka sen!
Dom här varma sommar dagarna har jag bla haft skolavslutning, picknickar i järnvägsparken, klassfest, cyklat upp på stan oräkniliga gånger, solat, också har jag ätit. Massor. Det är ju typ det enda man gör på sommarn!

Igår på kvällen började det blåsa. Nu är sommarvärmen borta. Nu känns det som att man lever i Kiruna igen.

Busy day

Jag känner för att skriva allt jag har gjort idag. Prick nu.

Det har varit sjukligt varmt idag! Närmare 30 grader hela dagen och för att vara Kiruna så är det så fantastiskt att man inte kan fatta i vilken stad man är. Typ.

Jag cyklade hemifrån halv tio till skolan där vi spelade brännboll mot msp2:orna. Sen fick vi fika. Och måste ju bara säga att det var första gången någonsin som jag har gått i shorts barbent till skolan!! Cool upplevelse.

Efter fikat cyklade jag och Jenny ner till Emilia och där satt vi ute på hennes balkong och stekte i solen. Vi gjorde ettt uppehåll för lunch-handling och åt det och sen gick vi till Coop igen för att köpa glass med Fanny och Evelina.

Sen vandrade jag J, F och Em upp till stan och gick omkring där. Jag cyklade ner till fotbollsskolan-information  sen och cyklade sen runt på några kvarter och lämnade lappar till barnen som ska gå där.

jag cyklade hem kvart över sex och åt och gjorde andra saker och  hoppade på cykeln igen och for upp till Järnvägsparken och mötte upp några människor.

Och det har varit så varmt hela dagen och det har bara varit sså underbaart!

Nu är jag hemma. Nu ska jag sova. Och nu slog just klockan om till 00.00.


För en gångs skull...

...har jag börjat fixa mig i tid! Har nog aldrig hänt förut...
Ska till Rebecca på något som tänkte vara en grillfest, fast om vi nu inte ska grilla nå mer så antar jag att man inte kan kalla det så längre.


Bilder från Evelinas några veckor gamla birthday party som jag glömt visa!

Nu ska jag fortsätta sminka mig så jag inte råkar bli sen igen.

RSS 2.0