23e februari

God morgon! Det här är nog första gången ever som jag har tid att blogga på morgonen och att jag överhuvudtaget inte behöver stressa!

Jag känner att det bara blir längre och lääängre mellanrum mellan inläggen. Vet ni varför? Jag tänker alltid att jag har bloggat alldeles nyss, typ 2 dagar sen och sen så när jag äntligen kollar när jag sist bloggade så har det gått två veckor ungefär... Hehe.

Nej, nu måste jag skynda mig! Måste hinna med bussen...
Kram!

The legend

Våra snygga herrtshirtar gick vi alla 5 klädda i i torsdags! Vi köpte de alltså på jc förra veckan och bestämde oss för att ha på oss dom samtidigt! En kul grej bara ;)
Det är någon gubbe med glasögon på min tröja som tydligen är "the legend", vem det är har jag inte en aning om. Någon som vet?

Centrumhets

Idag... jag undrar om jag någonsin har gjort så lite i skolan? Om man inte räknar med när vi spelade kort en hel dag i åttan... Hehe.

Hade idrott, kollade på Michael Jackson show, åt lunch, åt nachos och guacamole på spanskan. SLUT.
Ett ungefär slutade vi och alla fem (ovanligt nog) gick upp på stan' i det fina vädret.
Vi kollade i affärer och bestämde oss för att köpa varsin tshirt på jc... På herravdelningen. En kul grej bara plus att de flesta faktiskt var rätt så snygga och plus att de var på rea; 64 kronor!
Som alltid annars så slutade vår resa på Safari bland allt gott fika ;) .

Kram!


RSS 2.0