090928

Tråkig rubrik men fantasin var slut...
KOm hem igår vid halvsjutiden kanske.
Idag har vi då varit komplediga och då passade jag på att gå till frissan och göra slingor och klippa lite grann och gå på stan med J, F, E och E. Vi köpte presenter åt fanny, så hon fick åka hem efter ett tag!


idag på stan när vi åt.

Nu ska jag skynda mig ner och se på GossipGirl!

Hej och hejdå!

Nu sticker jag snart iväg till Lannavaara, again. det blev ett riktigt kort inlägg, me´n hinner inte skriva så mycket mer än vad som just står i rubriken; Hej och hejdå!

Lila i två dagar

Fotografering igår. Gick väl som det gick med det... Emma är ledig idag och imorgon! Tråkigt för mig, kul för henne. Kolla in på hennes blogg för att se var hon ska! ;)
Lyssnar på Antidote. Inget ivanligt med det tänker ni, men det var jättelänge sedan jag lyssnade på den! Och med jättelänge mener jag typ fem dagar.





Utmanad!

Jag blev utmanad av Jenny


Regler:
Det här är svårare än du tror! kopiera detta till din blogg,
utmana 5 personer ochberätta det för dem.
varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!
Allasvar måste vara riktiga, hitta inte på ord!
Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar(förutom på fråga 1)! lycka till!

1. vad heter du? Amanda
2. ett ord på fyra bokstäver: Arga
3. flicknamn: Alva
4. pojknamn: Adam
5. yrke: Arkitekt
6. färg: Aqua
7. klädesplagg: Axelvaddar (XD, haha men vad finns det för något annat?)
8. mat: Anka (Pekinganka) 
9. sak i badrummet: Ansiktsvatten
10. plats/stad: Arboga
11. en orsak att vara sen: Allvarligt skadad
12. något man skriker: Aj!!
13. film: Askungen
14. något man dricker: Alkohol
15. band: Alice in Videoland
16. djur: Anakonda
17. gatunamn: Antennvägen
18. bil: Audi
19. sång: Antidote

Jag utmanar:
Emma (Emma)
Isa (Isa)
Lisa (Lisa)
Julia (Julia)
Louise (Louise)

Skrev namnen inom parantes också i fall man inte ser vad det står pga färgen då.


Som vilken dag som helst

Dagarna rullar på som vanligt och det finns allvarligt inte så mycket att skriva om. Jag har varit väldigt glad idag, märkte jag då jag skrattade åt i princip allting! Men det är väl i för sig inte så ovanligt...?

Måste bara skriva också att Johan Palms nya version av All the time in the world är riktigt, riktigt bra! Man hör så tydligt att det är han som sjunger. Hans lite hesa raspiga röst som får hjärtan att smälta hos oss Johan-fans finns i den där låten. Haha, lite för poetisk kanske? Men det stämmer nog! Jag älskar han och hans röst och tar verkligen inte åt mig om någon annan säger något annat! 

Snygga leggings från Nelly.com som mer än gärna skulle få en plats i min garderob!







Paljetter, skinn och spets! Så nice.

Abrazos

Ojdå!

Såg nu att länkarna jag lägger ut knappt syns. Färgens fel! Ska försöka fixa det!

20 november...

...närmar sig! Bara två månader kvar till premiären av New Moon! Det blir kul det.

Dålig uppdatering, men har inte riktigt haft lust om jag ska vara ärlig! I fredags var det då orientering. Jag och Jenny hittade/hann 14 kontroller av 20. VG, blev det nog för oss. På kompassgången, VG där också. För Fanny och Evelina gick det lite bättre! MVG, skulle jag nog tro...

Kvällarna på fredag och lördag har tillbringats hos Evelina där vi gjorde samma sak båda kvällarna; grillade marshmalows över ljus och anden i glaset! Haha, lät det kul? Det var det i alla fall.


Jag och Jenny köpte den här i fredags tillsammans. Hon för att få
bilderna på Twilight stjärnorna. Jag för att få bilderna på Johan :)


Hade ingen bild när vi körde Anden i
glaset så den här har jag lånat av
Evelina.


Bananer med choklad direkt från ugnen! Det åt vi igår kväll klockan
tolv jag, mamma och lillebror. Godare än det ser ut.

/amandan

New Moon

Idag har det varit fotbolls km, och flera stycken har varit borta från nian. Dock inte jag. De allra, allra flesta gick efetr lunch för att se på fotbollen, men några av oss (kanske en tio stycken) stannade kvar och skrev lite på Rakkuri och sedan fick vi sluta tidigare också; kvart i två! Så det var skönt.

Tredje New moon trailerna har kommit!! Fast det har nog de flesta märkt... Den är så bra förutom att de visar typ hela filmen. Tycker de hade kunnat ta med lite mindre...




Kraam

Varma höstdagar

Dagen har kännts väldigt härlig på något sätt. Kan det sköna vädret vara en orsak till det? Eller kanske att jag har fått spendera så mycket tid med mina underbara vänner idag? Eller, en till sak jag kom på, att vi slutade tidigare eftersom vi inte hade någon slöjd?
Bilder från idag på någon rast. Visst ser det som så fint ut på något sätt?








Vår "perfekta" utomhus spegel; dörren!


Hoppas ni också har haft en underbar dag!
Kramar

Godnatt!

Nu har jag varit på stallet och ridit, duschat, fixat utväxten någorlunda med blekgelé, packat gympakläder, bestämt kläder till imorgon, druckit Varma koppen Frukt soppa som jag upptäckte inte var allt för god.

Nu ska jag alldeles strax gå och sova, syns imorgon!

090915

Ett snabbt inlägg blir det här. Sitter i datasalen i skolan och har lunch om ca 4 minuter. Har skrivit Rakkurirapporten och nu har vi "fritt".
Vill hem och se Gossip Girl! Haha, jag har fasen blivit helt beroende av den där serien!

Ha en bra dag!


Palace station

Tillbaka från stan med mamma och min mobil är lagad!! Haha, nu är jag väldigt glad att jag äntligen kan få kontakt med omvärlden... och att fota. Förrutom mobilen så köpte jag även ett par skor. Har lääängtat efter ett par snygga vinterskor! Här är dem:


Love them. Vad tycker ni? är inköpta på Dojjan förresten. Mitt första par skor därifrån!

Kraam

090914

Angående inlägget "Johan strippar" så okej, han kanske inte strippar som man tänker sig att han skulle göra, men det räcker gott och väl för oss Johan Palm fans. I alla fall för mig. Men ni måste ju ändå erkänna att det låter bättre med "Johan strippar" än med "Johan tar av sig sina byxor, fast han har ett par jeans under"!

Är inte riktigt frisk ännu, men har varit i skolan ändå idag. Orientering för oss som inte var där i fredags kommer antagligen vara på onsdag. Jag tänker vara med då, även om jag inte skulle vara frisk då.

Kids - MGMT, har kommit på att jag älskar den låten.



/Amanda


Om jag kunde drömma

Nu har jag just ätit tacoburgare, men den här gången med familjen. Supergott var det! Känner mig lite piggare, men är inte på topp så det blir bara vila för mig i helg. Åker till Lannavaara - igen - snart och kommer då hem på söndag. Vi syns då!
Kram på er alla!


Elfte idag

Måste nästan vara svininfluensan som har landat i Kiruna. Tycker alla är sjuka nu! Även jag.
Orienteringen gick då inge vidare idag. Jag gjorde lite grann av kompass grejen, men sedan gav jag upp då jag började må dåligt och kroppen kändes alldeles trött. Mår fortfarande inte så bra, får vila i helg helt enkelt.

/Amanda

Somewhere only we know

Dagen känns bara allmänt dålig idag. Vet inte riktigt varför, men en anledning kan vara för att jag vaknade upp i morse och hade ont i halsen och sedan inte känt mig pigg alls idag.
Imorgon har vi den årliga orienteringen för niorna och jag vet inte hur jag ska göra... orientera eller inte? Jag kanske bara blir ännu sjukare om jag gör det. Men det får jag helt enkelt bestämma imorgon.

Nu ska jag byta om och sedan ut och plocka svartvinbär!




Spotify

Nu är jag jätteglad! Jag har just fått Spotify och har precis installerat den. Så nu kan jag lyssna på precis vilken låt jag vill! Kan ni gissa vem jag har fått inbjudan ifrån? Johan Palm, ofc. Jag fick en inbjudan av hans nyhetsbrev för några månader sedan, men jag glömde bort den och igår hittade jag den igen när jag gick igenom alla mejl. Vilken tur för mig att jag inte raderar något som kommer från Johan!

Hade bra!

090909

Triss i 09 idag! Bara därför var jag tvungen att skriva det!

Idag var det orientering i Varggropen. Det regnade och var ganska kallt och jag och Evelina var inte så bra orientering. Hoppas det går bra på fredag i alla fall.

Igår började Idol igen, men den missade jag mer än hälften av eftersom jag var på på stallet och red. Men ska se programmet nu på datorn, om det går.



Cool bild va? Jag gillade den väldigt mycket i alla fall!

Besos y abrazos

090908

Sitter i datasalen i skolan, har rast. Vädret är jättefint nu och här sitter jag! Jaja, vi slutar ändå snart i alla fall, men det skulle inte förvåna mig om det skulle bli sämre väder då.

Mobilen har jag inte kunnat laga än, så jag och mamma ska åka och lämna in den idag på Telia. Så måste jag lämna in den så lär det inte bli så mycket bilder på bloggen på ett tag, eftersom det är med den jag fotar allt.

Hoppas ni har det bra allihopa!
Kramar

Johan strippar

Sant som det står! Jag trodde inte alls på det när jag såg att ett klipp på Youtube hette så, men känner man som mig så måste man ju kolla på den!



Hör ni att det är en tjej som gallskriker HELA tiden? Wow. Men det hade ändå inte förvånat mig om jag hade gjort det!

Hade bäst! / Amanda

Don't belive it's true

Imorse när jag cyklade till skolan märkte jag att det har hänt något konstigt med min mobil. Jag laddade upp bilder från den till datorn på morgonen och efter det verkar den faktskt ha gått sönder! Det är ingen täckning, tiden är helt fel, det står att den är urladdad fast jag laddade den i förrgår och det konstigaste av allt är att det står: Sätt i rätt SIM kort. Så jag kan inte göra något annat med den än att bara ha den avstängd.

Två saker jag går runt och tänker på hela tiden idag:

* Den här har folk gått runt och sjungt på hela dagen idag. 
Hej, jag heter Bengt! Jag jobbar på en knappfabrik. Jag har fru men inga barn. Men ändå frågar chefen mig "Hej Bengt, är du ledig?" Svaret är nej! ......
Också fortsätter det...

* Jag har börjat kolla på GossipGirl nu:
You know you love me.
xoxo GossipGirl
Jag vet inte varför, men jag stör mig väldigt mycket på när hon säger det. Hehe :)




Godmorgon!

Vaknade klockan sex idag och var ganska så trött. Sedan har jag stressat hela morgonen till ca tjugo över sju då det kom ett sms från Evelinan att vi hade sovmorgon till halv nio idag! Hur kunde jag glömma det? Eller ja, det är ju i för sig inte så konstigt eftersom jag alltid glömmer sådana saker...

I Lannis har jag inte gjort så mycket i helg. Har rensat lingon, och läst Twilight. Åh, den är så bra nu! Jag hade glömt hur bra den faktiskt var! Första boken är ändå bäst, den är som speciell på något sätt.



Hade tänkt måla naglarna, men ser att jag måste fara iväg och möta E och J om tio minuter, så det får bli efter skolan!

Ses senare!

True blood...

...såg jag igår med Jenny och Fanny. Den är faktiskt jättebra! Såg ettan och nästan hela tvåan, ska se slutet någon annan gång.

Ikväll åker jag till Lannavaara, ska bara äta och packa först. Såå... syns på söndag eller måndag!


JagKomPåAttJagÄlskarOnsdagar

Har kommit från Fanny för ett tag sedan, kanske åker till Jenny sedan, om det nu var det dem ville! Hehe.
Idag spöregnade det i alla fall när vi cyklade hem. Så mycket att mina jeans såg svarta ut och jackan låg klistrad efter armarna!

/Amanda

090109

Första september idag och nu känns det som att det är höst. I skolan har vi i alla fall fått sluta tidigare idag. Senare cyklar jag iväg till stallet med Älvan där vi ska rida, som varje tisdag.



Jag idag.

Kramkram


RSS 2.0