GOOD JUUUL!!Hoppas ni har en fin julafton!


Dan före dopparedan

Håller på att packa för idag åker vi till Vittangi till mommo och moffa för att fira jul! Mysigt! Helt sjukt att det är julafton imorn!! Känns inte ett dugg.

Fick skolkatalogen idag också! :Dfinklassen!

LONDON 1.

Har så mycket bilder att visa så jag delar upp det!
Börjar väl från början:Några timmars väntan på Arlanda..


Glad tjaj framme i London


Tyckte alla platser påminde om Harry Potter, bland annat den här
tågstationen. Fast det kanske inte alls är likt egentligen, bara tänker
så för att jag vet att det är inspelat i den staden...


converse-shopping andra dan


Hittade min absoluta favoritaffär
Okej, tänkte inte skriva att jag skojar men känner att jag måste för
jag blir rädd om ni faktiskt tror på mig. HahaEn kille som vääldigt gärna ville vara med på bild!udda rymdaffär. Funderade på att helt byta stil när vi var där inne.
Vad skulle ni säga om jag kom klädd i neon- och metallicfärgade
rymdinspirerade kläder med blinkande text på? Snyggt?


camden market. Så coolt med alla gångar med kläder. Värsta
labyrinten.
Shoppade på Oxford street


Piccadilly CircusAvslutar med lite fint ljus!zip
Har på mig en mörkgrå tröja från Zara idag som är en av sakerna jag köpte i London! Älskar den silvriga dragkedjan som går hela vägen längs ryggen! Gillar dragkedjor.

Dagens fundering...

Hellooo!
Hittade en dator pa hotellet som man far lana i 20 min. Kom pa nu att det inte finns alla bokstaver som det finns i Sverige, men ni fattar sakert anda?? Haha, vad jobbigt det blev att skriva nu da...
Lovar att jag ska blogga massvis med bilder nar jag kommer hem men eftersom jag inte har nagra nu sa far ni klara er utan och jag maste bara skriva en sak som jag tycker ar sa konstigt har i London!

Det ar max 5 plusgrader har och det blaser en del ocksa sa det ar valdigt kallt! Men anda sa ser jag bara manniskor som gar kladda i hudfargade nylonstrumpbyxor, tunna kappor, vanliga trojor eller skjortor (utan jacka pa alltsa)! Som att det vore minst 15 plusgrader!! Sa jag undrar.. huuuur kan dom ga bara sa nar det ar sviinigt kallt ute?! For jag menar vi som bor typ hogst upp i nordligaste Sverige gar fan omkring i mest klader har och haller pa att frysa ihjal anda! Har pa mig en tjock troja, dunjacka och stor halsduk nar jag ar ute!Haha. Fattar inte, ar manniskorna har extremt varmblodiga eller`??

Nja... Allt jag hade saga for den har gangen! Har man provat att blogga fran London ocksa! Hoppas ni har det bra dar hemma for jag har det iaf har!!

Kraamkram

LONDON 15/12 - 19/12

Sitter på Arlanda just nu med familjen och väntar på flyget till London!! See ya on monday!


flyin' away...

Lucia imorgon

Skola 8-18 idag! Redovisningar i ett sträck i slutet, därför. Men då undrar jag ju, hur kan jag vara så pigg nu..? Har ändå bara sovit 4,5 timmar i natt... Lär vara trött imorn! Bäst att gå och sova snart då.
modellbloggen.se
Vill åka till Sydafrika och gå på marknader. Så himla fint!

KAOS.

Igår var en sån dag då allt bara gick åt skogen och det kändes som att inte en enda jävla grej blev rätt..
Bland annat så försvann halva vår GIS rapport och på jobbet blev det strömavbrott så vi fick stänga innan fem och jag handdiska i typ två timmar. Kuuuul.
Idag verkar det dock som att allt bara vill lösa sig. Tack!


FörstaDecember

Stört så fort det går. Blir nästan rädd.

Den hä´r veckan har varit lodisvecka på hög nivå. Har inte orkat. Känner att jag verkligen hade behövt fylla på garderoben med några nya saker iaf. Har ingen inspiration just nu och verkar heller inte vara ensam om det. Mörkret som gör det kanske?Sånna här snygga bilder som vi tar i skolan varje dag.


RSS 2.0