Sista augusti fika

Har kommit in i en period som jag tycker det är kul att blogga. Synd att jag inte vet om vad bara..... kan ju berätta att vi vcar och fikade idag. Jag fikade en söndrig bakelse med 10 kronor rabatt och te.
Antar att jag borde läsa svenskan nu och räkna bort några mattetal.




Stora stickade tröjor med långa ärmar måste ju vara det mysigaste klädesplagget. Bekvämt om inte annat.

höst.



Jag vet inte men jag gillar inte riktigt att blogga "dagens outfit". Eller gillar och gillar men jag gör aldrig det iaf. Men nu måste jag visa två av mina nya favoritplagg som jag hade på igår; skinnshortsen från jc och den gamla svarta huvtröjan som jag klippte av ärmarna på för att dom var för korta och gjorde det till en väst istället!

Ser man på bilden hur mycket höst det är? Det är mycket iaf. Jag älskar hösten och alla fina mysiga kläder men kunde inte löven vara gröna ett tag till ändå?

Nyttighet på hög nivå



Jag Fanny och Jenny försökte vara nyttiga och åt grönsaksdipp ikväll när vi kollade några O.C avsnitt. Gott! Fast kan ju erkänna att om det hade funnits en påse med chips på några meters avstånd så hade vi ju lätt tryckt i oss det! Stört hur sugen man kan bli på lättsaltade chips av att äta grönsaker. Åh chips..... Jobbigt att försöka vara nyttig.

Beachy

Stört att det är sista sommarlovsdagen. Segaste dagen på sommarlovet tror jag också att det är. Skönt att man börjar ett iaf. HAr massor av bilder från sommaren att visa också. Försenade bilder. Har inte orkat blogga dom. Gör det nu. Några iaf.
Bilder från mitt birthdayparty där jag kom på att jag skulle ha beach tema.





Presenter jag fick av dom!






Rebecca och Frida gjorde choklad-tatueringar på varandra, hahah!



Rebecca glömde spel hemma så vi spelade twister instead

Och sen så fotade jag visst inge mer. Så hejdå.




Nya Gallerian

Hello. Lite sådär smådålig på att uppdatera bloggen men har man sommerlov så har man. Ska iväg och se bio om ett tag! Jag saknar dig ska vi se, spännande eftersom alla verkar tycka den är så bra! Förbereder mig på att gråta.

Annars så ja... Ja idag var vi på stan också och jag köpte världens mysigaste poncho från Lindex och en tröja på H&M. Ja förrewsten så har Kiruna fått hm nu om nån har missat det! Nya Gallerian öppnades i torsdags. Bilder från invigningen:


låång kö


Emilia och Rebecca stod och köade i evigheter för att vara bland dom
100 första och få presentkort.


jag och Jenny stod och köade i typ en kvart och hann ändå få
presentkort på hm!

Nu ser jag ju att jag måste skynda mig helt plötsligt. So long

Ett grattis till mig själv

En halvtimme kvar av min 17 års dag. Finfin dag! Har bla bakat tårta, ätit min favortitmat (kycklingburgare med tagliatelle och ruccolasås, mmm) , ätit tårta, släkt som har firat, åkt i lillebrors epa första gången och nu sitter jag och pillar på mina presenter! Och på fredag kommer mina fina och firar mig! Great! :D



Avslutar med ett grattis till mig själv!
Tack Amanda! :)


Finfika

Igår bjöd Emilia hem massa människor på hur mycket fika som helst som hon hade bakat! Så gulligt och jättegott var det!!




Om en timme ungefär åker jag och vännerna upp på stan där de ska köpa presenter. Åt mig. Haha! Men jag följer med för att jag också behöver köpa lite saker occh för att peka ut vad jag önskar mig. Sen får dom väl tvinga in mig i ett hörn eller någon annan avskild och mobbad plats och hoppas att jag inte tjuvkikar ;)  Hehe, nejdå.

Förraveckanbilder

Förra veckan hoppade jag på tåget söderut för att tillbringa några dagar med min kusin Alva i deras stuga. Härliga dagar och vi hade så kul!! Det är sådär som man (man och man, jag iaf!) tänker att det är på landet. Fint väder och grönt och stora ängar med kossor. Vi skötte om massa djur där också; höns, katter, en kanin, en hund och hästar!

Fotat mycket har jag gjort men kan ju säga att nästan alla bilder är helt störda, hahah! Men här är några av dom fina iaf:



Fotade många hoppbilder




Badade i en sjö när det var 30 grader ute








Åkte in till stan en dag och shoppade och medans vi väntade på bussen tillbaka
fotade vi så mycket att vi inte märkte att bussen redan hade kommit,
men vi hann precis med den ändå! Hahaha!


Vi åt. Hela tiden. Och kollade första säsongen av How I Met Your Mother
då och då.






RSS 2.0