-

Det kostade fucking jävla 1600 kronor att fixa displayen på mobilen!!! Kul. Så ska köpa ny istället. Men så är det ju såhär att det där abonnemanget gör så att jag inte kan köpa en ny mobil förrän 1a maj!
Så måste vänta en månad. Nu har jag lillebrors gamla tills vidare.

Berättelsen om mobilen

Det var en gång en mobil som fick ett hem och en ägare när en flicka som hette Amanda fick den i födelsedagspresent för ett och ett halvt år sedan. Amanda älskade sin mobil och den blev som en vän. Fast mobilen tvivlade ibland på det eftersom den mer och mer blev slängd på golvet. Vad mobilen inte visste var att Amanda inte slängde mobilen i golvet med flit. Hon råkade bara tappa den. På sistone tappade hon sin mobil minst en gång per dag.

Men en dag hände det som inte fick hända. När Amanda var i skolan tappade hon mobilen som vanligt. Men det konstiga var att när hon tog upp den så var skärmen svart! Amanda försökte förgäves att räddda sin älskade vän och gjorde allt vad hon kunde men hon lyckades inte rädda den helt och hållet...

Imorgon ska Amanda ta med mobilen till sjukhuset Telia för att se om dom kan räddda den och göra så att mobilen blir hel och frisk igen!


Asfalt och solsken

Vet ni vad? Jag slutade fem över ett idag! Och vet ni vad? Man har börjat se asfalten på vägarna här i Kiruna och dessutom så skiner solen idag och det är jättehärligt bara! Så därför ska jag ut och springa/gå nu!helgen.

I fredags hade Emilia födelsedagsfest och vi hade jättekuuul! Jag Jenny och Fanny sov där och sen kollade vi O.C hela dan typ innan vi åkte hem för att äta och sen kom E, J och F hit! Vi åt kakor och drack saft och tände massa ljus när det var earth hour! Mysigt.

Walk-out closet?Rensade ur garderoben & hängde ut kläderna på vädring. Mamma sa att istället för en "walk in closet" så kunde det vara en "walk out closet". Coolt tycker jag. En sån borde man ha.Och på tal om kläder så ska jag nog ha på den här västen imorn. En av de kläder jag köpte när vi var i Luleå (nu har jag skrivit om den meningen flera gånger och det låter aldrig rätt..??) . Jag gillar att den ser lite vårig ut fast den är stickad!

ELLE

Läser ELLE, äter semla och dricker te i mjukisbyxor, huvtröja och tofflor. Och har gjort typ såhär mycket hela dagen efter skolan idag. Jag älskar pluggfria dagar.


Ett jättefint rim

Nu är sportlovet slut
Men det har varit kul, absolut
Hade ju varit skönt med en veckas lov till, men men..
Idag började skolan igen
Det har varit en helt vanlig dag
Har precis packat färdigt, det har jag
För imorgon hoppar MSP1 på
En buss som tar oss till Luleå
Där väntar teknikens hus, studiebesök och lite lite shopping
Kommer tillbaka på onsdag om någon ville veta, pling plingEAR CUFF

Med hjälp av två örhängen, ett halsband och några tänger lyckades jag skapa detta idag!
Jag vet att den inte är perfekt, men jag är nöjd med den ändå! Hittar jag en mindre "ring" så byter jag ut den för den på bilden är rätt så stor. Och jag kasnke kortar av kedjan liiiite grann. Men tills vidare ser den ut som ovan! :)

Semlor

Hej och hå!
det där lät väldigt glatt tyckte jag.
Men idag har jag ätit semla. Inte semlor som jag skrev som rubrik utan bara en semla. Det var gott och jag har kommit på att det är mycket godare att äta det om man dricker te till! Annars idag så har jag Fanny och Jenny haft roligt och haft fullt upp hela dagen lång tycker jag. Kuligt. Ockå har jag fått dom att börja kolla på O.C! 4 avsnitt orkade vi kolla. Imorn kanske jag går ut och springer, om jag har orkar. Nu känner jag att jag bara skriver ich skriver utan att tänka på vad. Tog just bort några rader jag skrev eftersom jag kom på att det verkligen inte hade något alls med något att göra. Och inte det här heller kanske. Nej okej nu ska jag sluta skriva innan jag har skrivit en hel bok typ. Känns som att jag hade kunnat göra det nu... Nej okej Hejdå.

Nähä?! Nu går det helt plötsligt inte att föra över bilder till datorn?? Tänkte visa er min fina alldeles egengjorda semla. Men ni får tänka er en bild i huvudet istället! Great!


SPORTLOOOV

Mitt började precis nu. Enligt mig. Skickade precis in geografin (lite sista minuten kasnke?)och nu har jag absolut inget som jag måste göra som har med skola att göra på en hel vecka! Skönt eller vad?


RSS 2.0