30 juni

25 grader i skuggan, 29 på altanen, klarblåhimmel. Kan det bli bättre här i Sveriges nordligaste stad?
Jag har nästan bara solat på altanen i dag, och glad som jag blev märkte jag att jag blir brun väldigt fort nu sedan jag har varit i Thailand i December. Jag gick i shorts hela dagen igår och fick en vit rand efter dem. Idag bestämde jag mig för att sola bort den randen och efterungefär femton minuter var den näastan helt borta och nu ser man den nästan inte alls.

Eftersom Johan ska vara med i Allsång på skansen idag tittade jag in på allsångens hemsida på svt och hittade två klipp med han och ett med Henrik Palm. Min favorit var "Johan guidar dig på skansen" och jag skrattar lika mycket varje gång jag ser den!/ Amanda

21.30

I Kiruna är det för tillfället strålande sol och över 20 grader! Jätteskönt!
Helgen har varit väldigt rolig. Jag måste säga att det här var roligaste året hittils. Om Evelina räknade rätt så var vi 22 som mest i vårat gäng.

Imorgon är det Allsång på Skansen och Johan Palm är med! Och det bästa av allt - som jag fick reda på för en stund sedan när jag var inne på hans hemsida - är att man kan chatta med honom efteråt 21.30!! Kan ni gissa vem som kommer sitta framför datorn imorgon efter Allsången?


                                                                                                   


Jag har inte lyckats få in bilderna från kf ännu :/ Ska be någon hjälpa mig.

Kramisar

Johan Palm

Ja, igår såg jag Johan live, längst fram, på Kirunafestivalen på Cityscenen tillsammans med Carolin och Rebecca. Det var hur bra som helst. HYan började med Teenage battlefield, i fall någon ville veta som inte var där... Han spelade alla sina låtar från skivan och dedikerade Antidote till Michael Jackson. När de sedan hade spelet färdigt och de bugade för publiken kom tårarna som jag inte trodde skulle komma.
Medan jag såg på han när han spelade så tror jag det blev som en chock för mig att han verkligen var en två meter ifrån mig och när han sedan slutade så kom som verkligheten tillbaka till mig och jag ville aldrig att han skulle sluta spela, så då grät jag. Jag tvingade mig själv att sluta gråta när vi såg att en massa tjejer sprang bakom scenen till stängslet och väntade på att han skulle komma ut. Vi stod där ett tag och sedan kom han. Jag stod en meter ifrån han och jag kunde bara inte gå fram! Mina fötter ville inte lyda mig och jag kunde inte få fram ett ljud. Tjejer trängdes framför stängslet och ville få hans autograf och krama honom. En enda tjej fick hans autograf, sedan gick han. Då kom hans brorsa Henrik ut och han skrev åt alla som ville. Han var faktiskt riktigt trevlig. Jag fick hans autograf också.

När vi gick därifrån ville de andra se något band som jag inte kommer ihåg vad de heter. Vi ställde oss längst fram och det kom folk hela tiden och knuffades och till slut stod det en mur av människor framför mig och då bestämde jag mig för att gå därifrån.
Jag gick in till Folketshus där mamma och pappa var och då kom tårarna igen. Mamma fotade johan med våran "proffskamera" och det blev riktigt bra bilder. Jag ska lägga in några lite senare. När dem hade gått smsade jag med Emma och hon sa att Palm gick omkring på området och jag trodde henne såklart henne inte, men det visade sig vara sant efteråt när jag träffade henne. Hon hade stått typ två decimeter ifrån han och gick inte dit! 

Nu blev det ett väldigt långt inlägg som endast handlade om Johan Palm, men jag behövde skriva av mig, om han. Jag hade kunnat skriva mer men det ska jag inte göra just nu. 

Henrik Palms autograf  

Friday I´m in love

Kvart över sex åker jag till Kirunafestivalen för att se JOhan Palm. KLockan tio är det Takida och sedan vet jag inte vad jag mer ska se.
Igår var det jättekul på kf. Jag och Evelina träffade en massa människor som vi gick omkring med där. Den enda artisten vi såg igår var John ME, väldigt bra var det! 

Inte den bästa bilden kanske, suddig... 

Torsdagen.

Nu är jag hemma igen! Kom hem igår kväll.
Dagen började med ett löparpass med mor min. Sedan bar det iväg till stan (jag mamma och adam), jag köpte leggings och två saker man kan ha till det. Hahah, inte så bra beskrivning.....

Snart åker jag och Evelina till Kirunafestivalen, börja idag. Inte så jättebra artister idag, det blir tex Sofia Jannok och Coldspell.
Imorgon, fredag, 26/6, 19.00, Kirunafestivalen, Cityscenen: Johan Palm!!

Vi ses! <3

Sommar.

Nu är det SOMMARLOV!!! Skönt... Fast på något sätt känns det lite sorgligt. Ett år till har gått med min klass och bara ett år kvar med den... :(   I nian kommer jag gråta, det är en sak som är säker!

Dagen började med en samling i hemklassrummen innan vi pallrade oss ner till aulan för tal och uppvisningar. Sedan gick vi upp till klassrummen igen för godis, kramar och betygen. Mina betyg är jag nöjd med; inte ett enda G  och jag har höjt mig i tre ämnen. Jag och Emma skulle gå hem så vi sa hejdå med en kram till Fanny, Evelina och Jenny - som jag inte kommer se på länge nu - innan vi gick hem.
Imorgon åker jag till lannis så jag tror inte jag hinner skriva något mer innan Kirunafestivalen om två veckor.

Ha ett skönt sommarlov allihopa! Kramar

RSS 2.0