Clownigt

Ja, idag skulle vi då klä oss efter klädkoder som vi fick igår av varandra. Det kunde vara tex en bild, ett ord, en sak... Också ska man inspireras av det! Kuligt.

Jag fick en bild av Frida! Och det här var min inspiration till idag:

Lyckades jag?
Jag är ingen person som gillar att ha på mig massa färger riktigt.. Så det kändes som att jag gick omkring med en hel regnbåge på mig idag. Typ. Men man blir ju glad av fina färger iaf! :) Och fint är det också.

Morgonmorgon

God morgon!

Var ganska tidig idag! Nu ska jag bara sminka mig och klä på mig så ska jag gå till bussen. Idag har vi gett varandra klädkoder. Spännande. Ska visa vad jag fick när jag kommer hem igen.

Oj. Okej jag var inte så tidig ändå tydligen ändå såg jag nu. Nu ska jag skynda mig! Som vanligt..

Härliga påsk

Kom hem igår på kvällen efter att ha varit i stugan tolv mil norrut hela påsklovet. Efter massa mat, godis, annat onyttigt gott, skoterturer, grillning och några jättehärliga soliga dagar kom jag hem med ett lite brunare ansikte, några fräknar rikare och ett mycket mörkare nyfärgat hår.


LIKE MY STYLE

Har ni hört Andreas Wijks låt Like my style?Den var ju rätt braa

Conversens återkomst

Förstår ni hur härligt det kändes att sätta på sig mina blekta (dom har varit mörkblå förut..) converse och få gå på asfalt till bussen imorse? Hur härligt som helst, speciellt eftersom jag har gått runt med kängorna precis hela vintern.


RSS 2.0