Att vara förskyld på sommaren

Min förskylning var ju nästan helt borta i förrgår, men igår blev det bara värre och idag är det ännu värre. Kul! Hela skallen känns helt...täppt typ. Nu har jag duschat iaf så jag känner mig en gnutta fräschare. Tänkte lägga mig i soffan och se några Gossip Girl avsnitt! Senare idag åker jag till stugan och där tänkte jag att jag skulle bli frisk.


Harry Potter och Dödsrelikerna del 2

Det känns sjukt. Nu har jag sett sista Harry Potter filmen ever. Obeskrivligt. Och filmen var bäst! Så jävla bäst. Så sorgligt och så mäktigt och ja...

När jag satt där på bion hände det förresten en konstig sak. Haha! Jag satt och grät och när Voldemort hade uttalat "avada kedavra" och det blev helt vitt började jag... skratta. Och jag vet verkligen inte varför. Jag grät och försökte verkligen hålla mig från att gapskratta högt samtidigt och då blev det något konstigt ljud från mig och jag hörde själv hur det lät som att jag satt och grät som aldrig förr och var typ helt förstörd. Men det var ju inte så. Jag skrattade faktiskt. Fast det vet ju ingen annan som hörde mig om. Förrutom  Fanny och Jenny och Emilia som jag också fick att börja skratta. Till slut lyckades jag sluta iaf. Tack och lov.


RSS 2.0