Blackish

Usch sitter här och försöker skriva samhälls men jag fattar fan ingenting och vet varkligen inte vad jag skriva! Inte den roligaste saken att göra ¨på höstlovet, men jag hade kunnat göra bort den innan men orkade inte som vanligt... Lär väl sitta klockan tolv på söndag och skriva färdigt..

Imorgon ska jag jobba! Och på kvällen tänkte vi ha hemma-spa-kväll! Mysigt!!


Helsvart för en vecka sedan..

Tänkte förresten fota några bilder på mitt rum och blogga dom inom en snar framtid. Så ni vet. Haha!

nya safari





Jag fick som jag ville! Igår var jag Jenny och Emilia på stan också gick vi och fikade på fiket i mitten av gallerian!

Myskalas och familjekväll på stan

Var på familjekvällen på stan med mamma min och gick i lite affärer och kollade in nya fiket som öppnat i mitten av gallerian, såg så fint ut. Åååh kan vi inte gå och fika där snart brudar?? På höstlovet? Ska jag ta det som ett ja?
Sen gick vi också och kollade in nya bokhandeln! Det var så mysigt att gå där i den lilla lokalen bland massa böcker och nyfikna människor, på nåt sätt... Och jag hittade den finaste dagboken/anteckingsboken någonsin! Lite afrikan/egyptisk inspirerad. Den önskar jag mig i julklapp. Haha.


Idag valde kameran att samarbeta med mig så nu tänkte jag visa lite bilder från Fannys myskalas!


Jag bakade Fannys favoritmat: Cupcakes!


söta tjejor


suddig bild på fina Evelina


Frida var glad...


...men inte dom här två.


F blev glad för våra presenter


Hon fick bla presentkortet ovan som jag gjorde själv (affären var stängd...)


Pajen var jättegoood


Emilia tog med tårta som hon skar upp i gigantiska bitar


Kommer inte på vad jag ska skriva här..


Avslutar med en bild på finaste födelsedagsbarnet med finaste förklädet!


What makes you beautiful

Har inte haft riktigt lust att blogga men idag tänkte jag att jag skulle börja igen och visa massa bilder från veckan som gått och bara därför så går det inte att föra över bilder från kameran... Hatar när det blir så ibland!

Varit och tränat och har precis duschat och nu sitter jag och äter yoghurt med müsli! Tänkte ju att jag skulle göra lite fysik idag men tror jag hoppar det idag.

Har som sagt inga bilder så visar en av mina favorit låtar just nu. Man blir så glad av att lyssna (och se..) på den!  Haha!


chain.

Blev inspirerad av Victoria Törnegren och gjorde en ring till mitt lillfinger av en silverkedja jag hittade bland mammas smycken. Tyckte det var så gulligt! 

 



Fick förresten en fråga från en läsare om jag inte kunde visa bilder på mitt snygga rum. Ska tänka lite grann, på nåt sätt så kändes det så privat eller hur jag ska förklara. Men kanske.
Tack för att ni tittar in här förresten!! :)

Skooor



Köpte de här skorna inne på Eurosko i... Ja nu kommer jag ju inte ihåg när det var men förra veckan tror jag nog det var iaf! Har funnits på reahyllan nu ett ganska bra tag och jag har gått och provat och pillat på dom varje gång jag har gått in där... haha! Ville ju ha ett par bruna vinterskor också! Får dock lite skavsår av dom, men mina hälar är ju lite konstiga så förhoppningsvis blir det perfect när jag har använt skorna några gånger.
Kostade förresten ca 500:- på rean!

Gissa vem...

...som har fått ett jobb idag?? Rätt gissat, jag! Det var min fina vän Rebecca som sa att jag var intresserad och idag var jag på anställningsintervju eller vad man ska säga och nästa vecka börjar jag troligen jobba! Hihi, äntligen får jag tjäna lite pengar!! Behövs kan jag ju säga..


Haha, ett år gammal bild på mig och rebbis + jenny i bakgrunden

Hard choice...

Har varit på barnkalas och sedan på anisktsbehandling idag! Rebecca du hade hade rätt i att det inte var helt smärtfritt men sååå ont som du sa tyckte jag inte det gjorde! Men det var väl bra att jag var förberedd på det så jag inte skulle bli helt chokad, antar jag.

Nu står jag inför ett tufft beslut; Kolla på Maria Montazami på Svenska Hollywoodfruar, eller på säsongsprämiären av Two and a ½ Men (som jag vet inte alls kommer vara samma sak när Charlie Sheen är borta... :() nu när Ashton Kutcher har hoppat in...? Svårt val! Hahaha.. Får väl titta lite på båda!


På tal om något heöt annat.. Ska jag kanske ha på min vita skjorta imorn? Ja så får det nog bli!

nyfärgat!





Konstigt ljus, i know!

fan för allt som har med vintern att göra.



Det här mötte mina ögon när jag drog upp rullgardinen imorse..... Värsta tänkbara sätt att börja dagen på kändes det som. Igår fanns inte en endaste liten smula snö också lyckades det komma såhär mycket över en natt!!

Kommer allvarligt inte på en endaste sak som är bra med vintern. Det är kallt och man fryser hela tiden, det finns snö, vinterkläder, huden blir torr, håret flygigt och det värsta av allt: mörkret. Det är hemskt när det är kolsvart när man vaknar och kolsvart när man går hem från skolan! Också är man bara trött hela jävla tiden.

Känns ju som jättelyckat att man bor på nordpolen då!

FEATHERS

Köpte en fjäder-hår-sak på ur och penn förra veckan och gjorde om det till ett örhänge! Kommer troligtvis smälta ihop perfekt i min hårfärg efter helgen!



Ser ut ungefär sådär!

HAPPY



Min mobil är tillbaka!!!! Har varit på rep i vad som känns ett år... Fast bara tre veckor. Nytt skal har jag också. Är dock inte så nöjd. Ångrar att jag tog en vinröd lite grann.. Men det fuknar ändå! Ska fortsätta ta igen all tid med min mobil nu som jag har missat. Hahaha

Så blev det oktober också

Sitter och äter frukost denna regniga och kalla höstdag i Kiruna... Och vi har så mycket svinigt gott pålägg hemma så jag som frukostmänniska döööör!! Nu på mina mackor har jag salami och brie eller skagenröra. Såå gott!

Vet inte vad jag ska skriva riktigt... Livräddningsdag igår. Vanlig dag idag. En lång dag.



Hade ingen bild så det blev den här från i somras.

RSS 2.0