THE PERFECT JEANS

Har köpt ett par jeans från JC av märket dbrand! Kostade 699 kronor. Är hur sköna som helst och är perfekt låga i midjan. Dessutom så är färgen riktigt snygg tycker jag! Man kanske inte ser så bra på bilderna men den är lite gråblå. Fanns i två färger till.



Haha, ser att det ser ut som olika jeans på nästan alla bilder! Men jag lovar, det är samma :)


Helgen

Den här helgen har känts hur lång som helst och det är ju bra! Har bland annat varit på stan och i fredags var vi hos Emilia. Vi gjorde pizza, åt pizza, knallade till Coop och köpte glass, dansade, skrattade och bara pratade. Så kul vi hade!!

Är irriterad på att jag typ aldrig har några bilder för min mobilkamera är ju inte den bästa... Därför känns det inte så kul att blogga om tex såna här saker för det är bilderna som är roligast att visa! Men det är som det är. Det går! Här kommer iaf några bilder:


Haha, Emilia och Rebecca är så gulliga!






ORANGE

Det är färgen på mina ben idag. Har varit idag. Jag tycker det är så fint med färgade strumpbyxor och det "livar" som upp mina såa annars svarta/gråa/vita kläder. Jag har nog blivit lite inspirerad av Gossip Girl om det där med strumpbyxorna. Hehe...
Använde en ny klänning från hm idag också!
Väldigt sköna kläder faktiskt.



God morgon god morgon!

Här sitter jag och äter frukost och tittar lite på Smallville. Nu slutade den. Steg upp halv tio för att jag skulle få gott om tid. Ska nämligen på stan idag med Fanny och Jenny! Vi har ju som sagt ingen skola idag!

Vaknade mitt i en dröm när alarmet började ringa. Sitter fortfarande och tänker på vad det var jag drömde... Brukar alltid komma ihåg vad det var men nu ser jag som bara små glimtar. Stör mig lite på det! Hehe..

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig! Ciao.



"För här kommer Pippi Långstrump..."

Har gått runt och känt mig lite som Pippi idag. Beror nog antagligen på min kofta och mina skor skulle jag tro.



Haha!

Imorgon är vi lediga. Hela skolan faktiskt. Det är skönt!

Ännu en dag

Bara en vanlig måndag idag. Inget speciellt! Bilder kommer här:






Bilder på mig och Jenny från idag när vi stod och väntade på Evelina!

Nytt




Kofta 299 kronor på Maya (Rut mfl)
Tshirt och halsduk 249 & 149 kronor på jc.

Det var det jag köpte i fredags. Gillar att koftan ser ut som Pippis!

VINRÖTT

Jag skulle blogga i helg. Faktiskt. Jättemycket. Men det gick inte. Vi var i stugan. Internet grejen funkade inte. Så det gick inte. Men nu är jag hemma! Haha..

Nu ska jag måla mina naglar vinröda! Köpte nagellacket inne på Kicks när jag och Jenny var på stan i fredags. Har börjat "byta ut" mina Depend lack mot IsaDora för det är mycket bättre tycker jag och håller längre också.


Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter en dag som bara har gått fel!
Vi hade inga lektioner idag så jag och Jenny har gått runt på stan med en 10 tons väska var full med böcker från skolan istället. Men vi hittade mycket fint i affärerna! Ska visa lite senare vad jag köpt...

Idag har jag gått runt i den mysigaste (och varmaste..) tröjan jag äger.


Vi hörs!

God morgon!

Här sitter jag och äter frukost. Jag dricker afrikan te, äter mommos mackor med philadephiaost och kyckling på och lyssnar på Äntligen Morgon på Mix Megapol!
Har bara två lektioner den här fredagen och vi behöver inte ens gå till skolan utan kan jobba hemma, men jag måste till skolan vilket fall som helst så jag och Jenny går på lektionerna ändå! Hehe..


Inte den finaste bilden men den duger.

Nu måste jag skynda mig lite grann.. Hejdå!

Jenny var också med på Safari

Haha Jenny! Okej, förlåt. Här kommer en bild endast på dig från idag:


Godnatt!


S A F A R I

Hej allihopa!

Idag kom jag hem ungefär halv fyra med bussen. Hann bara äta en risifrutti och byta jacka och sen sprang jag till bussen igen och åkte upp på stan med ´Fanny, Jenny, Emilia och Rebecca. Vi fikade på Safari...som vanligt. Haha! det var mysigt! Vi satt där och åt en massa goda saker och pratade ett rätt bra tag. Ända tills en tjej som jobbade där började torka borden som tömdes på folk. Vii gick alltså därifrån när dom stängde.

Nu ska jag gå ner och se på Idol!



Sommar blev det

Vafan har hänt egentligen?! Helt plötsligt så har det blivit sommar den här veckan! Måste ha varit minst 20 grader idag. Hur typiskt är det inte då att man sitter inne i skolan när det för en gångs skull är varmt?

Har i alla fall suttit ute på altanen i shorts och linne, ätit glass och läst när jag kom hem ända fram till nu ungefär. Så underbart härligt att få ha sommar en stund innan hösten kommer på riktigt!!

Det ska tydligen bli varmt imorgon också! Hoppas!!


En bortglömd bild från någongång...en månad sen kanske.

Tävlar om en goodiebag

Hej hallå! Jag är med i en tävling på Lindas sminkblogg där man kan vinna en goodiebag! Var med du också ;)


Smycken och pennfodral



Här är grejerna jag köpte i fredags! En väldigt enkel men snygg dubbelring och örhängen från jc. De har fått jättesnygga smycken där nu! Också en sminkväska eller nåt som jag då ska ha som pennfodral i skolan. Perfekt!

Flyga drake

Det finns en bok som heter så va? Flyga drake alltså.

I helg har jag varit i Lannavaara. Har bland annat kollat film, fotat massvis med bilder på webcamen (såna störda bilder jag inte tänker visa här, hehe), och flugit drake! Hur kul som helst ju!

Jag och Alva kom på att vi skulle ta fram min gamla drake eftersom det blåste så mycket ute i lördags, så gick vi ut i blåsten på ett öppet ställe och försökte få upp den. Det tog ett  tag men efter väldigt många försök så hade vi hela linan ute! Haha, kul var det :)






...

Mitt superglada humör har jag då inte kvar idag. Inte alls.

Det är helg i alla fall. Något bra!  Har egentligen ingenting att skriva... Eller jo förresten. Var på stan efter skolan med Jenny, Fanny, Emilia, Rebecka och Jennifer! Köpte en "dubbelring" och örhängen från jc och från Kicks en sminkväska som jag ska ska ha som pennfodral!
Kan visa senare. När jag orkar. Hejdå.

Hej solen!

Imorse vaknade jag till solsken. Hur härligt är inte det? Speciellt om det inte har varit sol på rätt länge också. Jag kände mig ovanligt utvilad för att vara en vanlig skoldag och var väldigt glad. Sen kom jag på att jag hade stigit upp en timme för tidigt...
Jaha! Då gick jag och lade mig i sängen igen och sov i nästan en timme till och såklart så var jag mycket tröttare när jag vaknade upp då.. Men jag var glad ändå för att det var så fint väder ute! Dock inte så varmt, men vem bryr sig? Inte jag i alla fall. Inte nu när det har blivit september åtminstone.

Såhär såg jag då ut idag!




Gul som solen. Typ allt kommer från h&m kom jag på nu! Haha. Förrutom skärpet. Och conversen då såklart ;) 

RSS 2.0