Första advent..

Och det har jag firat idag genom att...jobba! Och nu ska jag göra fysik. Kuuuuult! Hade ju egentligen också verkligen behövt göra GIS, men nej det hinner jag nog inte. Känner att min insats i det här grupparbetet kommer vara maximalt..


Gammalt.

Talk That Talk

Lyssnar på Rihannas nya album. Trodde inte det kunde bli bättre än hennes förra, men fan så grym hon är!


FOREST

Hälsa mitt tionde nagellack till min IsaDora samling välkommen!! Nr 719 Forest. Är en grön-brun-brons-guld aktig färg! Love it.

Dagens frukost = gårdagens förrätt


Haha jag och frukostbilder...

Åt så helvetes mycket och god mat igår så jag trodde på allvarligt att min mage skulle sprängas! Har nog aldrig i mitt liv varit så mätt... Lovar att min magsäck är några storlekar större nu. Haha! Men gott vare, och det bästa var att jag kunde äta resterna från förrätten till frukost! Mmmm..

Bästa filmen i twilightserien so far?

Jepp! Hade inte kunnat vara bättre! Åh, den var så och den var så bra och den var så bra... Hade inte så höga förväntningar för jag tycker att fjärde boken är den sämsta. Trodde inte det kunde hända men filmen var fan bättre än boken!! Det var så fint. Och jävligt äckligt i slutet. Och så helvetes fint sen igen. Också slutade den precis så som vi ville! Och japp, jag och Fanny satt och dreglade tillsammans över Taylor hela tiden.

Haha när jag läser igenom det jag har skrivit nu så låter det så töntigt, men who cares? För just nu känner jag så, och jag är så glad bara att den var så himla bra. Har svårt att se hur den allra sista filmen ska kunna toppa den här...?


Breaking dawn

Sticker till Emilia med några vänner för att sedan gå på bio vid nio och se på Breaking dawn och dregla över Taylor...


Tisdagmys

Förbereder mig för tisdagsmys hos frida med te, ´fika och DH! Myyysigt.


I lördags när jag jenny fanny och frida åt massa gott och tittade på Never say never! Jag säger då bara gillade man inte Justin Bieber innan man såg filmen så gillar man då defenitivt killen nu!! Helt sjukt. Egentligen.

massa ettor

Tidsinställer detta inlägg för att jag tycker det är så coolt! Synd att man inte kan tidsinställa sekunder bara...Haha, snygg bild va?

ny dator

´Bloggar från nya datorn som vi fick från skolan igår! Äntligen!! Verkar ändå rätt bra. Nu börjar true blooooood

Godkväll


Klädkod till dig Fanny!
Som jag skrev till dig tidigare så får du inspiration till din klädkod imorn av din "värsta fiende" + färgerna på bilderna! Hoppas att du har kommit på nu vad jag menar...! Men det tror jag nog.

Good luck!

Mitt höstlov

Det allra mesta av höstlovet har bestått av jobb, jobb och ännu mera jobb. I fredags var killer-dagen när jag jobbade från åtta till halv åtta... Känner att jag inte har hunnit vila typ något alls, hela kroppen känns helt slut. Men jag har tjänat pengar iaf!

Men på kvällarna och de dagar jag inte har jobbat har jag bla varit på stan, ätit lunch på safari, haft hemma-spa, ätit på thai, hängt i Fannys rum, haft O.C och GossipGirl marathon...
Nu ska jag fixa mig inför ännu en jobbdag på Kupolgrillen! See ya

RSS 2.0