Tyvärr, jag har inga bilder.

Idag har jag hoppat ner i en isvak. Tre gånger. (Vi hade någon utedag där man gjorde olika stationer) Man fick hoppa max tre gånger och man fick ett poäng för varje hopp så jag kände mig bara tvungen.
När man hoppar ner i vattnet (som tydligen inte ens var 3 grader!!) så känner man som inte att det blir isande kallt. Fast ändå så får man panik och kan inte riktigt andas. Konstigt det där.

NU HAR JAG LOV!! Härligt.

Jag har skrattat mig genom dagen

För någon dag sedan hittade jag New Moon i brevlådan. Har längtat så mycket efter den filmen, fast jag redan har sett den på bio... Men nu fick man ju se extramaterialet! Tycker det nästan är bättre än själva filmen, kul att se hur dom har gjort och så där =) Hihi...


Hehe...

Nu ser ni mitt hår som lite ljusare också kom jag på, eftersom jag gjort slingor... förra veckan?
Så här såg det då ut förrut:Hoppas ni har haft en härlig dag, kram ♥

Kebne

Varning för långt inlägg!

I måndags åkte vi nior som ville till Kebne på skidor och med full packning på ryggen. 19 km till fjällstationen var det och det var nog det jobbigaste jag någonsin har gjort! Det kändes som att vi åkte och åkte men kom aldrig fram...
På tisdagen åkte vi till Tarfaladalen och det blev ca 1 mil fram och tillbaka. På kvällen lagade vi mat i servicehuset, tacobuffé var det och alla tyckte det var jättegott. Men efter det som hände senare så tror jag inte att de flesta kommer äta det på ett tag.

Det som hände var att jag vaknade vid tre på natten mot onsdag av att en tjej spydde. Jag var så trött så jag orkade inte bry mig mer om det och somnade om i några minuter. Vaknade igen när Fanny kom in in i mitt och Jennys "rum" och sa att hon också hade spytt och att det var några andra som också hade det och många mådde dåligt.
Mer och mer folk började spy under natten och vid klockan sex (jag hade inte då kunnat sova sen 3) fick jag nog och gick ner där jenny och Emma satt. Vi fick höra att 16 stycken hade blivit sjuka!
Människor låg på golvet utanför toaletterna och spydde...

Några timmar gick och ännu fler människor blev sjuka och lärarna bestämde att vi alla skulle åka hem- en dag tidigare än planerat.

12 stycken åkte skidor tillbaka (bla jag och Jenny. Fanny, evelina och Emma blev sjuka) och de ca 30 stycken som var kvar var sjuka och fick åka skoter hem!

Hemskt var det! Vi vet inte om det var magsjuka eller matförgiftning och det lär vi aldrig få veta heller.

Men det var kul så länge det varade iaf och här komer lite bilder!


 
Skor

Förlåt Jenny!! Jag har inte glömt, men jag orkade faktiskt inte fota skorna igår (bilden på min tröja var en gammal bild) eftersom jag hade feber + att jag var lat som vanligt... Hehe.Köpta på Skopunkten för ungefär en vecka sedan. Endast 89 kronor! Tycker de passar bäst till hösten med svarta strumpbyxor eller leggings. Men självklart ska jag använda dom nu till våren också! :)

Idag mår jag bättre förresten, men känner mig inte riktigt helt frisk än. På måndag tycker jag att jag ska vara helt frisk för då börjar jag, Jenny och Fanny åka skidor! Tror jag då i alla fall.
Kram♥

You're killing me

Usch! Jag sitter inne och är sjuk och det är så fint väder ute för en gångs skull... Gick hem idag vid tio när jag kom på att jag troligtvis hade feber. Och nu har jag lov också. Lyckat. Hoppas jag är frisk imorn för nu känner jag mig faktiskt lite bättre! :)
Den korta tid jag tillbringade i skolan hade jag på mig den här tröjan som jag glömt att visa!


Guess who?3e mars 2010

Idag fyller allra bästa Johan Palm 18 år! Det firar jag med att just nu lyssna på hans underbara låtar och lägga in det här bildcollaget på honom. Hehe ;-)Stort grattis till dig! Kramar ♥

RSS 2.0