Storm

Ja, jag vet det är längesedan jag har skrivit men nu gör jag det!
Det är verkligen storm ute idag i Kiruna, känns nästan som att man ska flyga iväg med vinden. Varmt är det inte heller och jag var tvungen att åka buss idag för att inte ramla omkull med cykeln plus att det var snöblandatregn imorse.

I söndags var jag hos Jenny och jag, Emma, Evelina och Fanny hade köpt presenter till henne tillsammans, men det kanske jag redan har skrivit. Vi hade ett tema som gick ut på att man skulle klä sig i EN färg. Jag var grön, Fanny lila, Evelina rosa, Emma orange och Jenny gul. Det var jättekul och allt var väldigt gott. Bilder får ni se senare när jag har kommit på hur man för över bilder från mammas och pappas kamera till min dator...  Kankse blir senare idag om jag har tid och lust.

Hasta luego!

Onsdag

Kom hem från skolan för ett tag sedan och jag har fått SKIVAN!! My Antidote, rättare sagt, Johan Palm. Lyssnar på den nu men det kanske alla förstod... Vet ni hur glad jag är? Jag svävar runt på rosa moln... inte riktigt kanske men nära! Det bästa med det ärr att den är signerad för att jag förbokade den!
Idag lite senare på förmiddagen åker jag, Adam, mamma och Alva till lannis. Pappa och resten som ska med kommer imorn. Det blir nog kul.

Imorgon fyller förresten min kusinvitamin Alva år, Grattis! Eftersom jag inte kan skriva förrän på söndag så säger jag grattis och hejdå nu.
Kram

Måndagen

Idag har det inte hänt något speciellt...vanlig tråkig måndag. Har varit ganska så varmt idag också, suttit ute några raster på¨trappan och solat och kollat när människor har spelat boboll. Hade på mig mammas gamla klänning idag, en mamma klänning egentligen som hon hade när hon väntade mig! Men den är faktiskt riktigt gullig när man har skärp i midjan.
Efter skolan var jag, Adam och mamma och köpte presenter till kusinen min som fyller år på torsdag.

Nu ska jag läsa lite i Ljudet av ditt hjärta, har kommit ganska långt i den faktiskt!
Ingen bild idag heller...tyvärr, men jag kan lova att det kommer! Måste bara börja fota lite grann ;)
Kram Amanda

All the time in the world

Lyssnar just nu på Johan Palms låt All the time in the world. Finaste låten någonsin! Han har lagt upp en ny låt från hans skiva varje dag fram till idag på hans hemsida www.johan-palm.se. Skivan kommer ut på onsdag och jag vet inte hur jag ska kunna vänta tills dess!

Norge vann i alla fall Eurovision 2009 igår, grattis!! Själv tyckte jag låten var riktigt bra. Vad tycker ni? Island som kom tvåa var också väldigt bra och trean, Azerbaijan (stavning?) var också rätt så bra, tycker jag. Lite less på den är jag för jag lyssnade på den hos Evelina i fredags ett tjugotal gånger eftersom Fanny tycker den är väldigt bra!
Har just varit ute och sprungit med mamma min och guud vad varmt det är!! Tjugo grader ungefär och det är i mitten av maj! Helt ottroligt...
Nu ska jag äta lite lunch och sedan gå ut i det fortfarande så fina vädret.

Grattis!

Idag fyller min mamma år. Grattis!! Jag, Adam och pappa var nyss på stan och köpte presenter. Vi åt mjukglass idet fina vädret och det var faktiskt riktigt varmt, över femton grader måste det ha varit!

Igår var jag hos Evelina med Fanny och Emma och slog in presenterna till Jenny. Vi skulle egentligen till henne i kväll och fira henne men hon har blivit sjuk så... det får väl bli en annan helg! När Emma hade åkt hem gick jag, E ochF och köpte glass på ica, gott! Sedan satt vi på Evelinas altan och spelade Ligretto (heter det så?), åt chips och skrattade, hahah!!
Nu ska jag göra ett kort åt mamma och sedan skynda mig ut innan värmen försvinner!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0