HÖSTLOV

Det fick jag idag och nu känner jag mig glaaad! Skönt med lov, nog för att jag gillar min klass och allt, men det är ju alltid bara så underbart! Ska sova, äta och njuta av det här lovet och som Jenny skrev på sin blogg: vara med mina vänner tilss vi spyr på varandra! Haha! Men s¨å blir det!

Förresten det här fick vi i onsdags från Citygalaxen!Presentkort på alla affärer där och från Kicks; parfym- och foundationprover, hårspray och broschyrer!

Men nu undrar jag ju en sak... Det står på presentkortet:
Gäller till och med den 31 november 2010... Jaha?! Det är ju som ALDRIG? 31 november finns ju inte...

Backstage

Igår så var alltså jag och 5 fina vänner modeller för JC på Citygalaxens VIP-kväll!
Innan när vi fixade håret, sminkade oss, satte färdigt alla kläder och så så var jag som inte alls nervös och jag tänkte att det måste ju nästan vara något fel på mig eftersom jag inte var det minsta lilla nervös!

Men men, när vi hade fått på oss kläderna och det var JCs tur DÅ! Då började hjärtat klappa som bara den och jag var så fruktansvärt nervös!
Det nervösa försvann som tur var fort som bara den efter ett tag när man hade börjat gå och det var bara så jäääkla kuul!!

Stress stress stress (i rummet var alla modeller bytte om) för att få på sig nya kläder och skor och sen ut igen! Och sen så var det bara slutvarvet kvar där vi bara gick rundan och klappade händer.

Det gick så fort!! Alldeles för fort! Men så sjukt roligt och ni var så otroligt snygga och grymma tjejer!!!

Här är några backstage bilder och bilder från själva visningen som mamma fotade ska jag också lägga upp, imorn kanske!


HAHA!! Monsterfrisören och tjänaren! Och Jenny vet jag inte riktigt
vad hon gör..26 oktober

AMANDA DAGEN IDAG! GRATTIS ALLA AMANDOR!!


Guess where I'm now...?

Just nu befinner jag mig på Citygalaxen, ett litet köpcenter (eller vad man ska säga) i stan där jag och 5 vänner ska vara modeller för JC på Citygalaxens VIP-kväll!! Sä jäkla kul tror jag det kommer bli, men sjukt nervöst såklart också!
Vi har varit och provat kläderna vi ska ha på oss och gå i, vi ska få håret fixat och bli sminkade. Allt blir nog jättebra!  
Det är så roligt också att vi kan göra det här alla tillsammans och vara glada och nervösa ihop!

Ikväll är det genrep som gäller men på onsdag...Då smäller det!!


Läskigt ljus...

Hello

Sitter här och äter en macka och lite yoghurt i väntan på middagen. Hehe..
Måndag idag då óch det hände väl inte mer än vanligt i skolan idag. På hålet satt jag, Jenny, Fanny, Rebecca, Emilia och Petter och pratade om livet, döden, ödet och allmänt konstiga tankar.

Senare idag ska jag och vänner åka upp på stan och göra en väldigt rolig men läskig grej - enligt mig! Ska prova tidsinställa ett inlägg på kul och berätta då vad det är för nåt och se om det funkar!


Jag fotade den här bilden 11e oktober när jag gick till bussen på morgonen! Sjukt egentligen att det har hunnit komma så mycket snö och att det har blivit så mörkt nu på inte ens 20 dagar!

Coolt!

Såg just att man kan tidsinställa inlägg nu! Det är ju jättebra! Inte för att jag vet när jag ska använda det men måste prova imorn om jag hinner ändå!

Godnatt igen!


Min helg

I fredags var mina fina vänner här. Vi tittade på film; The Runaways (som var riktigt bra!! Går fortfarande omkring och sjunger på en låt från filmen som tycks ha fastnat i min hjärna...), åt chips, godis och glass och hade det jättmysigt!

Igår var jag, familjen och en del av släkten och åt middag på Ripan för att fira farmor som fyllde år. Hur gott som helst var det då! Efter det tittade jag och Alva på alla våra gamla sagor, tidningar och teckningar som vi har gjort när vi var mindre och vi skrattar så jäkla mycket varje gång vi tittar på dom! Alltid lika kul..

Idag då har jag övningskört för första gången!! Hehe, det var kul. Det gick bra förutom ett tiotal motorstopp då och då men så är det ju.

Annars då...Inte så mycket mer att säga än att jag har svarta naglar för tillfället. Nej men, skola imorn och jag går väl och sover om ett tag. Heeejdå och godnatt!Spanska och musik

Nu sitter jag och försöker lära in alla ord på spanska till imorgon. En del är ju helt omöjliga kan jag ju säga!
Lyssnar på musik också. Nu-ska-jag-bara-lyssna-på-svenksa-låtar känslan börjar komma tillbaka nu känner jag. Just nu lyssnar jag på Familjen, Markus Krunegård, Vapnet och Håkan Hellström. Det är kul.

Sköööööönt med freeeedaag imorn! Nog för att alla verkar åka bort ihelg men ändå!
Hejdå.


Hippie

I lördags firade vi Fanny med hippie kläder på! Det var jättekul och jättemysigt och jättegott och jätte...knäppt. Det var de orden jag kom på med "jätte" i början. Haha!
Här kommer bilder:Från Jennys blogg.


Från Jennys blogg.

 

WHY GOD WHY?!

Det snöar ute.  Väldigt mycket. Det är bara vitt ute nu. Det snöade när vi var på stan och fixade presenter till Fanny också men inte såhär mycket...


+Jenny som fotar.

Hoppas det smälter.

Ojdå...

...det var visst ett tag sedan det hände något här.
Har i alla fall varit i Lannavaara i helgen och har före tt tag sedan ätit massa god mat och tårta hos min lilla kusin som fyller år idag. Kom på att Alva hade Farmors gamla kläder hos sig i en låda uppe på vinden så nu håller jag på och provar några coola grejer! Hehe.. Jag älskar ett par shorts därifrån, dock inga man kan bära till vardags. Men dom sitter helt perfekt!


RSS 2.0