Luleå tur och retur

Åkte med mowsie med tåget till Luleå över dan idag! :) shoppade lite grann bara, frös ihjäl, svettades ihjäl, åt, fikade, åt, hade beslutsångest, var övertrötta, köpte mössor med toffsar på stadium osv...


Festlördag

Det är lördag och det är förfest och det är trädgårn och det är lankan och det är ferrum! Men först ska jag duscha bort hamburgerlukten från nattjobbet och fixa mig med jenny! :)
Festbilder från några gånger:
 
 

En torsdagskväll

Det bästa med att ha så sjukt mycket att göra i skolan? (Eller egentligen överhuvudtaget.) Att det är så underbart när allt är bortgjort och man kan bara chilla och göra saker som att titta film, fika, glida bil, sova, läsa, kolla bloggar, ta igen avsnitt på tv och blogga! Som jag verkar helt ha glömt bort på sistone. Här kommer lite alla möjliga bilder från min iphone! Blir störd av att bara typ en tiondel av alla bilder går att vända!! Står att det är typ skrivskyddat eller vettefan... Man får väl göra sig besväret att vända på huvet ett kvarts varv helt enkelt.
 
 
 
På bilderna: trötta kompisar, drygblicken, kattklappning, skola, en jävligt snygg frisyr, mycket mat, bästa kompisen har fyllt 18 (!!), en utsmyckad banan och till er som alltid har längtat efter att se en bild av mig när jag kör bil; här fick ni en!
 

KÖRKORT!!!

Förutom att vara kille idag så fick jag också körkort!! :D
Har aldrig varit så nervös som innan jag började köra, men sen kom en överlycklig tjej ut typ en halvtimme senare! Tänk att JAG får köra bil nu..overkligt!


Vars fan är Amanda?!

Provade på livet som kille idag! Passade ju rätt så bra som det också. Kände att jag levde mig in i rollen.


RSS 2.0