Unapologetic

Vet inte ens om jag behöver skriva hur grym den här människan är. Förstår inte ens själv hur jag fortfarande kan bli så förvånad över det varje gång hon gör nåt nytt magiskt. Känner mig bara tvungen att lägga upp dom här två på bloggen, bara för att ha det liksom. Är ju fortfarande så fint som det kan bli hur många gånger man än ser på dom.
 
 
Kan inte låta bli att alltid bli lite rädd när hon bara ligger där i slutet. Tror att man nån gång kommer se typ en gigantisk haj som simmar upp under henne och bara slukar upp allting och sen tar klippet slut.
 

Glader

Känner mig så otroligt glad just nu! Kommer på mig själv med att gå runt och le stort. Ibland är livet bra härligt, och ibland är det bra härligt på ett konstigt sätt. Känner mig bra och stark. Och rätt smart också.
 
 
"Remember that whatever path you take is the right one. Regret is a useless emotion. Don't even bother with it."
 
 

I heard it from whispers on the street

 
 

LUCK&KARMA

Hittade så fina armband! Fastnade speciellt för två och kunde inte bestämma mig för vilket jag ville ha, så det blev båda! Tur att dom knappt kostade nånting.


Hehehe, bland det bästa jag har sett


Rädda joppe, död eller levande!

Jag är inte död. Jag lever faktiskt och jorden också för den delen. 2013, hello!

Har i princip slutat blogga, följer inga bloggar heller och har slutat titta efter och köpa snygga kläder dessutom också. Har ingen lust alls till det bara. Ingen aning om varför heller! Och en sak som är bra med det är att pengarna antingen växer eller står stilla på kontot. Känns bra! Enda jag slösar pengar på nuförtiden är typ krogen och alkohol... Känns ju ganska lagom kul om man tänker på det så.. Men jag mår bra iaf!! Och jobbar massa gör jag också, gör faktiskt nytta också.

Nä, nu ska jag fortsätta skriva psykologi som jag bara jag skjutit upp hela jullovet! Kul att man är i tid som vanligt..

Rubriken är för övrigt titeln på en av min och lillebrors favorit program förr i tiden.


RSS 2.0