Ur min Inspiration & allmänt snygga bilder mapp: indian

Ibland undrar jag nästan om jag varit en indian i mitt förra liv. Älskar sånt här.

Up all night


Firade Evelina igår, kuligt värre! Hatar dock att jag inte kan föra över bilder från mobilen, är ju det enda jag fotar med när man är nånstans.

CROCKER


Från JC
Crocker är ändå bäst

Kanelbullar är gott

Två prov, spruta, gis plugg, dh och avslutade den här dagen med kanelbullar. Gött.

Och nu gillar jag inte facebook. Den skickar vänförfrågningar, gillar konstiga saker också prenumererar jag tydligen på nåt mysko också. Skumt.Vår kanske?

Någon plusgrader, slask, asfaltsfläckar, droppar från taket, converse, solsken... VÅR. Väntar bara på att bakslaget ska komma med minusgrader och snöstorm.


Tänk inte på mitt hår eller uttrycket i ansiktet, ser förjävligt ut. Fast nu tänker v'l alla bara mer på det för att jag skrev det. Ville bara visa tröjan som var en av kläderna från gina som landade hemma hos mig igår! Stillat shoppingsuget lite grann!


shortsshortsshortsshorts

Döör av alla snygga jeansshorts just nu!! Har lyckats beställa hem ett par iaf som borde komma imorn kanske. Känns som att gina kommer bada av snygga shorts nu i vår... Nu kan man ju bara hoppas att Kiruna blir ovanligt varmt så man kanske kan använda det också! Haha
Hittde bilden hos Sara Montazami. Vackert.

Say goodnight and goInte världens bästa dag. Känns bäst att gå och lägga sig istället. Godnatt!


Bra Amanda BRA

Slängde just 600 spänn i en metallåtervinning!

Var påväg  till en släkting som fyllt år och stannade på vägen dit på coop där vi skulle källsortera. Jag sorterade metall. Hade på mina ringar som vanligt. Svinigt kallt om händerna. När jag slänger ner det sista i containern så känner jag hur min nya Kenza ring på pekfingret bara följer med skräpet, ner i hålet... !!! Höll på att börja gråta på allvar, hade tårar i ögonen. Tycker synd om mig själv nu. Jävla 600 kr. Dör inombords.
Men, det bra var ju att ringen hamnade i rätt sortering iaf! Metall.


Tänker på dig..

Hejhej

Äter jordgubbar och tittar Elsas Värld och njuter av lovet. Eller nåt åt det hållet iaf. Kult.

Andramarstvåtusentolv

Det går inte så bra för mig med bloggandet jut nu känner jag! Har som inget att skriva om, ingen inspiration. Orkar inte anstränga mig att göra nåt i skolan, orkar inte bry mig om så mycket vad jag har på mig och orkar inte köpa nytt heller. Var så grymt shoppingsugen för bara en vecka sedan, men nu så vet jag inte riktigt. Har som annat att tänka på just nu!

Sitter i skolan nu, ensam och övergiven, för ingen ville gå på samhällsenm idag tydligen och resten har kemi! Kuuul. Lov om några timmar iaf, men först ett biologi prov och med tanke på vad jag skrev precis så kanske man kan förstå att jag inte har lagt ner så mycket tid på att få in nånting alls i huvet... Har som inte ens orkat försöka! men det går väl som det går, och hejdå.


Från arkivet. ÅÅh snälla, underbara sommar vill du inte komma och hälsa på snart??


RSS 2.0