Bracelet

Var kreativ idag och fixade ihop ett armband som jag har velat ha ett tag nu! Har vetat precis hur jag vill att det ska ut, men inte hittat nånstans så då  kände jag att det var lika att göra ett själv. Misshandlade ett gammalt halsband med svarta och silvriga kedjor, tog loss de tjocka silvriga fixade ihop med tänger och sådär!
Nöjd! Fick inte nå bra bilder tycker jag men ungefär såhär ser det ut iaf:Inspiration och allmänt snygga bilder

Så heter en av mina bild mappar på datorn! Där samlar jag på bilder att inspireras av, av vackra och sjukligt snygga människor och bara allmänt fina bilder. Jag gillar bilder som känns så där naturliga och som helst är utomhus! Där finns en hel del svartvita bilder också, och här är några:

Sticks and stones

Haha jaa, här var man bra på att blogga!
Den här helgen sög. Har typ bara jobbat. Och nu är jag jävligt less...

Förra helgen var då en miljon gånger bättre!! Den var bäst. En 18års fest på fredag och en på lördag, och det var så kuuul! Mindre kul att stiga upp rätt tidigt på söndagen och jobba heldag dock. Kändes som värsta dan nånsin då.

Och jag har typ inga bilder alls. Dom få jag har på mobilen från förra helgen går inte att föra över till datorn för det har blivit nåt fel..


Snygg bild från den tiden jag inte hade börjat måla mina ögonbryn än


Snubben trodde han var cool

Råkade börja kolla på Livet blir bättre när jag tog en paus från spanskan, och Dogge Doggelito var med! Han berättade om sin jobbiga uppväxt, sina drömmar, hans genombrott i musiken med The Latin Kings, hans barn, hans frus död och hur han har det nu. Cool människa. Nu råkade han nästan bli lite av min idol.Snubben trodde han var cool, för han hade en pistol...
Hahaha!

Om jag inte hade sett honomJag har läst den förut i typ sexan eller sjuan och kommer ihåg att det var den första boken jag grät till. Kommer också ihåg att jag tyckte den var så bra så jag har nu läst den igen. 400 sidor på 4 dagar, det är fan rekord för att vara mig som annars är så seg! Haha.

Kan bara säga att det är den vackraste, hemskaste, finaste och bästa bok jag någonsin har läst!! Har varit som besatt de här senaste dagarna. Den är så fin så man sitter och ler för sig själv, men den är också så elak så man inte vet vad man ska göra. Också är den så hemsk och sorglig så man (jag) sitter och gråter som att nån man känner har dött. Sjukt hur mycket jag kan leva mig in i böcker...! Och Kevin Brooks beskriver allt så vackert så jag fattar inte hur man kan skriva så ibland..

Och Hallå?! Varför har dom inte gjort en film av den här?? Vet ni hur bra den filmen hade blivit då? Jag ska göra en film baserad på den här boken en vacker dag...

LÄS den om ni inte har och om ni gillar såna där böcker som är vackra men samtidigt hemska och som har på något sätt lite övernaturligt i sig. En riktig Amanda-bok helt enkelt!!

Gillar förretsen att alla översatta titlar på böcker oftast blir så poetiska på svenska. På riktigt heter den "Lucas A story of love and hate"


Dagens ros

Dagens ros går till kärringen som kör buss som med sitt allt annat än glada leende alltid får en att känna sig så otroligt välkommen och extra glad när man kliver på bussen, speciellt på morgonen.
Tackar dig så hjärtligt!
Jag och mina vänner vill också passa på att tacka dig för att du inte stannade och väntade på oss på stan idag när vi sprang precis bredvid bussen när den bara hade åkt typ två meter så vi fick vänta en halvtimme på nästa. Det förgyllde min dag.
/Amanda

RSS 2.0